sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Viikon 10 liikutukset

Viikko on taas takana ja pakko sanoa, että melko onnistuneesti sitä tuli palattua harjoittelun pariin.
Intoakin löytyy taas yllinkyllin, joten toivotaan että ensi viikosta tulee vielä parempi. Sitä seuraava viikko onkin sitten mun hiihtoloma viikko, jolloin pidän tän mun aikaisemmin jo mainitsemani tehoviikon. Sillä viikolla ei ole pelejä viikonloppuna joten voi miettiä koko viikon ihan treenaamisen kantilta.

Tää viikko meni jokatapauksessa näin:

Ma: Sali
rintalihakset 9.5, hauis 5.0, olkapäät 5.0, vatsat, alavatsat, polkupyörä vatsat, pilates vatsat, norjalainen, vinopenkki. Kaikkia 2sarjaa. 1sarja soutu vatsoja
Hiihto
D: 5.75
T: 31.16
keskinopeus: 11.03 km/h
Ti: Sali
vatsat, alavatsat, polkupyörä vatsat, pilates vatsat, soutu vatsat, norjalainen, hauis 9.5 5.0, ojentaja 9.5 5.0, olkapäät 9.5 5.0.
Ke: Sali
rintalihakset 2x9.5 5.0x30, hauis 2x9.5 5.0x40, olkapäät 2x9.5 5.0x20, ylätalja 10+10
To: Sali
Hauis 2x40 5.0, ojentaja 2x5.0, olkapäät 2x5.0, rintalihakset 2x30 5.0, ylätalja 2x 10+10, paintotangolla työntöjä: 2x20 niskan takaa, rinnalta ja penkkipunnerrus
Intervallitreeni
Pe: Lepo
La:Hiihto
T: n.60min
Su: Joukkueen peli
pelasin n.80min

Salitreeneissä olen siis hiukan vaihdellut, että teenkö liikkeet 9.5 vai 5 kilolla ja kuinka paljon teen sarjoissa toistoja.  Torstaina tein liikkeiden päälle vielä nopeita työntöjä painotangolla (6-8kg ei muista tarkasti) ja se sai kyllä hartiat ja kädet melko finaaliin. Tollaset nopeat suht kevyellä tehtävät imee kyllä viimeisetkin mehut käsistä vähän kovempien ja lyhyempien sarjojen jälkeen.
Perjantaina oli tarkoitus tehdä vatsoja, mutta aikataulut ja suunnitelmat muuttuivat sen verran, että päivästä tuli täys lepo.
Tämän päiväisessä pelissä tuli juostua n. 80min ja melko paljon innostuin sitten juoksemaankin. Reisi ei vaivannut ollenkaan, joten taidan poistaa sen pikku hiljaa ajatuksista taka-alalle.

Lisäilin tuonne viikko-ohjelmaan vähän linkkauksia eli jos joku haluaa käydä katsomassa mitä kyseisestä treenistä olen viikolla kirjoittanut niin nyt se on helppoa.
Lisäksi ajattelin tehdä lähitulevaisuudessa kirjoituksen, missä käyn nuo käyttämäni vatsalihasliikkeet läpi. Noista mun nimistä ei varmaankaan kukaan saa hirveää käsitystä, joten selventäisi varmasti melkoisesti jos kuviin ne tallentaisin jne..

Harjoituksen jälkeen maistuu vihreä tee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...