tiistai 27. maaliskuuta 2012

Rajat tuli vastaan

Meinaan yläkropan voimassa. Lisäsin viimeiset 6kg jalkatreeniini, mutta eihän se nyt onnistunutkaan. Painoja kun en saa suoraan niskaan, vaan joudun työntämään ne maasta sinne niskaan, niin nyt tuli sitten rajat vastaan. Rinnalle saan painot vedettyä, mutta siitä tonne niskaan ei enää onnistunutkaan. Jouduin sitten tekemään kaksi sarjaa etukyykkyä, mutta pidemmän päälle ei voi noin jatkaa, koska ranteeni eivät oikein tota liikettä kestä. Pitää siis joko tyytyä tohon 6kg pienempään painoon tai sitten investoida ja hankkia oikeudet käydä jossain isommalla salilla tekemässä jalkatreenit.

Ärsyttää vaan noi kaikki kuukausimaksut sun muut. Kävisin kuitenkin vain kerran viikossa, koska muut kuin jalat voin tehdä duunin salissa. Kerta maksutkin taitaa olla about jotain 10e, joka on musta melko paljon pelkästä salin käytöstä.
No onneksi tässä on aikaa tutkia ja kilpailuttaa, koska ennen ensi syksyä en aio muualla käydä. Ensi syksyny tosin melko varmasti joudun salikortin jonnekkin sitten hommaamaan.

Tänään tehtiin siis jalkoja seuraavasti:
Alkulämpö
Askelkyykyt: eteen, sivulle, "takaviisto" ja "etuviisto"
Reisipenkki 5x12
Etukyykky 2x3
Takakyykky 2x5

2 kommenttia:

  1. Hmmmm... ota kaveri mukaan nostamaan se sinne niskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä hyvä. Ehkä meen noilla nyt tän kevään ja hommaan syksyllä sit kortin johonkin salille ton jalka treenin takia. ;)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...