tiistai 6. maaliskuuta 2012

Takaisin treeniohjelman pariin

Jalka kestää liikuntaa, mutta jätin silti vielä joukkueen treenit väliin, koska jalkapallossa tulee melko paljon repiviä ja teräviä liikkeitä. Reisi kestää, mutta ei ole vielä täysin ehjä joten varmuuden vuoksi jätetään jalkapallotreenit vielä paitsioon.
Paikkasin tätä kuitenkin hiihtolenkillä joten sain kaksi treeniä maanatai päivään, niin kuin ohjelmassanikin lukee.

Oliko ne monot oikeissa jaloissa? No olihan ne.
Hiihtelyt tein tuossa lähiladulla, elikkäs ojentajat saivat taas melkoista kyytiä. Kaiken lisäksi latu-ura oli hiukan jäisen oloinen joten jaloista oli entistäkin vaikeampi saada voimaa hiihtoon.
Ihan mukavasti se silti meni, niitä paria ihan järjetöntä nousua lukuunottamatta.
Kaksi kierrosta pyöräytin menemään ja meinasin lähteä kolmannelle, mutta ajattelin että ollaan nyt vielä vähän varovaisia jalan kanssa.
Pituutta lenkille tuli vajaat 6km ja aikaa meni 31min, joten melko lyhyt puristus siis. Sykkeitä en ottanut, mutta ovat tuolla lenkillä kyllä ihan jossain muualla kuin Pk alueella. Tyyli on mulla vapaa.

Keli oli lenkiltä palatessa jälleen viimeisen päälle

Duunien jälkeen olin jo tehnyt vatsatreenin, johon lisäsin hiukan käsiä. Ojentajat jätin taktisesti tekemättä, koska tiesin että saavat kyytiä hiihdossa. Vatsa liikkeet tuntuivat melko raskailta aluksi, koska ei hetkeen ole tullut tehtyä. Toinen kierros olikin jo sitten paljon "helpompi". Alkukankeutta siis.
Lisäksi teen ja olen tehnyt oikeastaan joka päivä, jumppaa tuolle jalalle. Vähän kuntopyörää, nilkkapainoja ja kuminauhaa. Sitä tosi kiinnostavaa kuntoutusta. Not..

2 kommenttia:

 1. Osaisinpa itekkin hiihtää! Kai sitä oppisi jos jaksaisi vaan yrittää, mutta kun se tuntuu joka kerta olevan sellaista räpellystä että motivaatiota on kovin vaikea löytää :D ..Hei tsemppiä jalan kanssa! ..toivotaan et saat sen pian kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, on se vielä räpellystä täälläkin. Mutta hiukan kun pääsee alulle niin on kyllä mukavaa puuhaa.
   Aloita vaikka perinteisestä, sitä osaa jokainen suomalainen hiihtää jo ihan luonnostaan. ;)

   Kiitos.
   Jalka on jo parempi ja menee koko ajan parempaan joten eiköhän sen kohta saa pois päiväjärjestyksestä. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...