lauantai 10. maaliskuuta 2012

Räntää, sumua ja tihkusadetta

Siinä on säätiedot tän päivän hiihtolenkiltä.
Onneksi sade oli ainoastaan pientä tihkua ja ehdin ennen kovempaa kuuroa jo sisätiloihin. Tuollainen tihku ei haittaa mitään, koska se jää noiden vaatteiden pintaan erittäin tehokkaasti.

Sinne sumuun se latu katoaa

Mitään mittareita tai sykevöitä ei lenkillä ollut mukana, joten jäätte tällä kertaa ilman sen tarkempaa faktaa. Aikaakaan en tajunnut katsoa, mutta suunnilleen tunti tuli oltua ladulla.
Uran pinnassa oli kelin johdosta hiukan pehmeää loskaa, joka vei kyllä osan luistosta pois. Plussana voisi sanoa, että potkuun sai helpommin voimaa ja tuntui, että suksi jopa hiukan "puri". Jotain hyvää ja jotain ei niin hyvää siis.
Lenkin heitin vanhempieni pitäjässä joten reitti oli tällä kertaa tasainen, oman paikkakuntani killeri ladun sijaan. Silti ojentajat ja olkapäät saivat taas tehotreenin. Varmaankin pakko vaan uskoa, että käsien voimatasossa on vielä melkoisesti parannettavaa.

Huomenna olisi heti aamusta joukkueen peli. Jalka on jo niin hyvän tuntuinen, että uskallan mennä vähän pelailemaan. Saa nähdä miltä tuntuu ja kuinka paljon tulee pelattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...