keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jotain ihan muuta

Viime päivinä on korviini kantautunut tietoa Uusi-seelantilaisesta tutkimuksesta. Tutkimuksessa oli vertailtu miesten ulkonäköä ja etenkin parran vaikutusta.
Jos et ole tutkimuksesta kuullut niin referoin sen nyt tässä. Samat naamat, parralla sekä ilman ja sen jälkeen on kysytty niin miehiltä kuin naisilta mielipidettä. Tulos: parran kanssa mies on vanhemman näköinen eivätkä naiset tykänneet. Parrasta tykkäävien naisten prosenttiosuus taisi olla jotain alle 10%.

Tietysti testissä olleet parrat olivat epäsiistejä, koska niitä ei ollut saanut siistiä kasvatus vaiheessa. Mutta kuitenkin melko huolestuttava tulos.
Ei ole varmaankaan enää vaikea arvata kuulunko siloposkiseen vai tuohon toiseen ryhmään?
No pitää hakea lohtua tuosta testin partojen epäsiisteydestä.

Muistelisin myös, että olen joskus kuullut samanlaisesta tutkimuksesta jossa tosin keskityttiin miesten hiuksiin. Tulos oli muistaakseni vähintään yhtä masentava ja ennalta-arvattava. Vain murto-osa naisista tykkäsi enemmän miehillä pitkistä hiuksista kuin lyhyistä.
Ei varmaan taaskaan tarvitse kertoa kumpaan ryhmään kuulun?

Haluaisinkin nyt tutkimuksen missä nämä molemmat yhdistetään. Otetaan pitkät hiukset ja parta vs lyhyet ja ilman. Olisiko tulos vieläkin selvempi vai voisiko tässä käydä matematiikasta tuttu ilmiö, jossa kahdesta miinuksesta tuleekin plus?
No enpä tiedä. Ehkä kuitenkin fakta on se, että lyhyet ja ilman partaa ovat monille helpommin sulateltavia ja jouni hynysen lookista ei ihan kaikki tykkää. Onneksi tuossa välissäkin on suht paljon vaihtoehtoja, joten ehkäpä kaikkea toivoa ei ole menetetty. ;)

Jos näistä tutkimuksista haluaa silti jonkun johtopäätösen vetää, niin kyllä se taitaa olla se, että tyttöystäväni taitaa kuulua melkoiseen vähemmistöön mies makunsa kanssa. ;)
Haluan kuitenkin muistuttaa, että täällä ei tosiaan mikään jouni hynysen lookilla oleva henkilö kirjoittele. Eihän sillä kuontalolla voisi edes urheilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...