tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tehoviikko, day 1

No niin tiistai on käynnissä ja "tehoviikon" ensimmäinen treeni takana. Herättelyks sellanen 5km kävelyä jonka lopuksi vähän juoksua lämmöiksi. Sitten sopivan jyrkän ja sulan ylämäen luo ja loikka+spurtti harjoitus siinä.
2x8 vuoroloikkaa
2x10 luisteluloikkaa
2x spurtti (yhden lyhtypylvään välin)
1x10 vuoroloikka

Kaikki tehtiin siis ylämäkeen ja täydellä voimalla/terävyydellä.
Vuoroloikissa kiinnitin huomiota siihen että nilkat,polvet ja kaikki muutkin liikkuu suoraan ja oikeassa linjassa. Ihan niin kuin juostessa.
Luisteluloikassa aina pysähdys yhden jalan asentoon jossa polvi n.90 astetta. Siitä sitten täydellä voimalla etuviistoon toiselle jalalle.
Spurteissa ei mitään ihmeellistä. Koitin lopussa mennä pitkällä askeleella, koska mun täysivauhtinen juoksusta välillä se unohtuu. Jalkapallossa kun pitää säntäillä eri suuntiin niin juoksusta kehittyy vähän erilaista kun 100m menijöillä. Ei siinä, kyllä se rullaus multakin luonnistuu, mutta pitää vaan vähän keskittyä siihen.
(tiputin 2v sitten koulun testeissä pelkällä juoksutekniikalla muistaakseni 0.1 sekunttia 30m testissä. Valmennuksen opettaja asiasta vihjasi ja sehän toimi. Jalkapallossa täysvauhtiset juoksut on lähempänä kuitenkin 10-20 metriä.)
Loppuun vielä 10 vuoroloikkaa ja treeni oli valmis.

Suht vähän tein, mutta varmistin sillä, että kaikki suoritukset ovat täydellä teholla ja kapasiteetilla tehtyjä.
Illalla suunnataan vielä joukkueen treeneihin ja huomenna mennäänkin sitten taas hiukan erilaisella treenillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...