perjantai 23. maaliskuuta 2012

Day 4. Jalat maitohapoilla on kiva juosta

Ohjelma taas elää kesken päivien. En mennytkään aamupäivällä lyhyelle pk lenkille vaan lähdin nauttimaan säästä ja kävelemään.
Iltapäivällä sitten joukkueen treenit ja sieltä juosten himaan. Joukkueen treeneissä oli taas hyvä syke ja loppuun vedettiin niitä mun eilen ennustamia vetoja.
Vedot olivat 6x50m 1min palautuksilla. Vauhti sai olla kova, mutta ei kuitenkaan ihan hampaat irvessä. Pienet loppuverryttelyt päälle ja ei muuta kuin kamojen vaihtoon ja lenkille.
Mittarikin oli mukana, mutta sen verran pihalla taisin taas treenien jälkeen olla, että en muistanut käteen sitä laittaa. No eipä tuo haittaa koska saan vedettyä tiedot suht hyvin hatusta.
Sen verran siinä ehti pysähtyä kamoja vaihtaessa, että maitohapot hiipivät jalkoihin. No 5km kyllä hölkkäilee kunnon hapot jaloissakin. Vähän enemmän vain tulee hiki. :)
Tiet rupeaa olemaan jo siinä kunnossa, että on ihan ilo juosta. Tosin kyllä toi plussan puolella oleva kelikin vaikuttaa melkoisesti.
5km tuli siis pyöreesti juoksulle matkaa ja aikaa kului pyöreesti 30min. Vauhti siis n. 10km/h.
Hikeä virtasi tän 2tunnin treenin aikana todennäköisesti ihan törkeästi.

Hiukan tuntuu jaloissa merkkejä siitä, että huomenna voi olla melko jumissa. Käyn varmaan huomenna juoksemassa jonkun lyhyehkön pk lenkin ja sunnuntaina sitten joku hiukan pidempi lenkki/hiihto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...