torstai 22. maaliskuuta 2012

Day 3

Tänään mentiin yhden harjoituksen voimin. Joukkueen treenit olivat kyseessä ja ne koostuivat alkulämmöstä, loikat+spurtit, hyvä tempoista lajitreeniä ja loppuun vielä peliä puolella kentällä.
Treeneissä oli tänään kaikilla hyvä meininki päällä ja sai painaa kyllä niin paljon kuin jaksoi. Etenkin tää lajikohtainen treeni oli sen verran kivasti pyörivä, että oli omalta osalta lyhyttä intervallia koko osuus. Puolustajia oli harjoituksessa 3 vaikka 4 olisi ehkä ollut oikea määrä. Ehdin aina kävellä 10m takaisin alkupisteeseen ja sitten pitikin taas mennä hetki täysiä.

Huomenna ohjelmassa on lyhyt pk lenkki aamupäivällä ja iltapäivällä joukkueen treenit. Joukkueen treenien lopuksi tulee todennäköisesti vetoja. Veikkaan että x määrä joko 50m tai sitten 100m vetoja, joissa täyskäännös puolessa välissä. Rennon kovaa.
Viikonlopun treenit ovat vielä usvan peitossa, mutta jotain tasavauhtista varmaan ainakin siellä on. Selviää oikeastaan vasta pe illan ja la aamun tuntemuksien perusteella.

Olen hiukan selaillut internetin ihmeellistä maailmaa, jos sieltä löytyisi hyvä ohje omatekoiseen urheilujuomaan. Proteiini jauhe itseltäni löytyy, mutta niin vähän tulee lihaskudosta rikkovaa treeniä joten ei hirveän nopeaa ole sen kuluminen. Kesäksi olisi hyvä löytää ohje tankkaus ja palautus/varastojen täyttö tarkoitukseen.
Magnesiumi tulee tabletista tarvittaessa, mutta suoloja ja hiukan ehkä sokereita siinä saisi olla. Niin ja hiilihappoja taas ei. Suolan määrä on jo selvä, mutta pitäisi löytää hyvä suola josta ei ole hyviä juttuja karsittu pois. Lisäksi sokereita ja niiden määriä pitää hiukan vielä tutkia.
Jos jollain löytyy hyvää ohjetta tai muita vinkkejä niin otan mielellään vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...