maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viikko 12 eli tehoviikko summasummarum

"Tehoviikko" onnistui mukavasti. Hiukan enemmänkin olisi treenejä pystynyt mahduttamaan, mutta osittain tarkoituksella vähän rajoitin. Nyt pystyi tekemään joka treenin hyvillä tehoilla ja joukkueen treeneissäkin mentiin normaalia kovempaa joten hyvin tuli viikolle tehoja.
Nyt kun tosiaan olin lomalla niin salitreenejä ei tullut, koska en töiden salia nähnyt. Oli toisaalta ihan mukavaa saada siitä salistakin lomaa. Tykkään enemmän juoksemisesta ja sen sellaisesta. Sali on välillä sellainen pakollinen paha, joka tuotaa hyviä tuloksia.
Listataanpas:

Ma: Lepo
Ti: Spurtit + loikat ylämäkeen
3x8 vuoroloikkaa, 2x10 luisteluloikkaa, 2 spurttia, 1x10 vuoroloikkaa
Joukkueen treenit (lopussa vetoja)
Ke: Intervallitreeni
6x400m. 1.40min palautuksella
To: Joukkueen treenit
Pe: Joukkueen treenit + lenkki
6x50m. 1min palautuksilla, treenien lopussa.
pk lenkki n.5km, n30min
La: Pk lenkki
Palautteleva vajaa 5km, n30min
(mittari protestoi, eikä näytä tarkkoja tietoja)
Su: Pk lenkki
D: 10.6 km
T: 1.05 h
keskinopeus: 9.83 km/h
keskisyke: 141


Viikonloppuna juoksin siis ensin pienen palauttelevan lenkin lauantaina ja sitten sunnuntaina vähän pitemmän. Sunnuntain lenkki oli erittäin hyvä ja juokseminen tuntui kevyeltä sekä muutenkin oli mukava juosta pitkästä aikaa. Vatsa meinasi vetää itsensä vaan hiukan sekaisin jostain, mutta ei sekään hirveää mörinää ja tärinää ihmeempää juostessa sitten onneksi aiheuttanut.
Reilu kymmenen kilsaa taittui aurinkoisessa kelissä ja suht paljon oli muitakin liikkujia, nauttimassa kelistä. Suht hyvin oli viikon loskien jälkeen tiet jo kuivina, joten senkin puolesta oli jo helppo juosta.
Viikko onnistui omasta mielestä hyvin ja mistään ei tarvinnut tinkiä, vaan kaikki mitä päätin tehdä pystyin tekemään täysillä.

Tänään oli paluu arkeen ja töihin. Treeninä joukkueen treenit, höystettynä kuntopiirillä. Huomenna isken pitkästä aikaa kiinni puntteihin ja aloitan heti lisäämällä painoja jalkapunttiin. Ajattelin laittaa täydet painot mitä tohon tankoon löytyy ja pienentää toistot 3-4 per sarja. Terävyyttä ja voimaa siis haetaan nyt kun kauden alku jo hiukan kolkuttelee ovelle. Tästä kuitenkin lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...