keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Juostaan sit illal kun aamul ei maistu

Iltavuoro töissä tänään ja eilen eli aamulla teoriassa voisi ja ehtisi treenata (lähinnä juosta). En vain ole yhtään näiden aamulenkkien ystävä joten jätän treenit iltaan.
Eilen tulin töistä kotiin n. 9aikoihin. Söin kevyesti ja kattelin kiinnostavaa sportmagasinetia siinä puolisen tuntia jonka jälkeen suuntasin lenkille, kellon näyttäessä puol 10.
Juoksentelin sellaisen rennon vauhdikkaan 4km eli läheisen järven ympäri. Alussa on isoja mäkiä joissa viimeisessä vähän kiihdyttelin, mutta muuten suht tasavauhtisesti. Ihan kivalta tuntui juosta vaikka kello olikin aika paljon. Mukavemmalta kuin aamuisin. ;)

Selailin eilen myös videoita ja juttuja omallapainolla tehtävistä liikkeistä ja harjoituksista. Siinä selatessa jäi muistiin ihan mielenkiintoisia alkulämpö/ liikkuvuus harjoituksia, mutta myös joitankin erilaisia punnerruksia.
Kokoilinkin sitten paperille oikean punnerrus kavalkaadin ja ajattelin että tekisin jopa aiheesta videopostauksen (jos kameran video toiminto on hyvä) tässä tulevaisuudessa. Noista kun pari on niin hämäriä että näin tekstinä selittämällä niistä ei kyllä selkoa varmaan saisi. Tälläistä siis tulossa varmaankin tuossa loppuviikosta.

Nyt suuntailen kuitenkin taas pikkuhiljaa iltavuoroon joka on sen verran tynkä että suoritan jonkunlaisen painojenheiluttelutreenin sen päätteeksi. Nyt kun taas tuolla duunin salilla tuota tekee niin painot on vähän pienempiä, mutta eiköhän siitä ihan hyvä treeni tule.
Rinnallevetoa voisi ainakin treenata, koska viimeksi kun koitin niin tekniikka oli kyllä ihan kateissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...