perjantai 1. helmikuuta 2013

Flunssa hellittää, toivottavasti kohta myös stressi

Eiliset treenit meni hyvin. Keli oli treenaamiseen mitä parhain. Sumuinen ja kostea ilma sekä lämpötila nollan paikkeilla. Ainut pieni ongelma oli se että lopun pelissä korkeat sykkeet tuntuivat keuhkoissa ja pakottivat ottamaan vähän easymmin.
Muuten treenit meni kyllä tosi hyvin ja tuntui että itseltä onnistui oikeastaan kaikki, paitsi maalinteko.

Flunssakin jo eiliseksi siis vähän hellitti ja nyt tuntuu että pää on tyhjempi kaiketa limasta ja muusta kun eilen treenaaminen laittoin ne liikkeelle ja ulos kropasta. Olen sitä mieltä että tuollaiselle kuumeettomalle flunssalle on hyväksi tuollainen hengästyttävä liikunta, kunhan sitä ei tee liian aikaisin tai liian kovaa. Parhaassa tapauksessa se tyhjäntee kyllä nenän ja ontelot limasta.
Nyt vaan toivon että tämän päivän vierailu pankkiin vielä vähän lieventäisi stressiä mitä tässä on nyt ollut aika rnkasti päällä tää viikko. On kyllä ollut melkoiset kaksi viikkoa kun elämän ekat viralliset amk opiskelu päivätkin ollu tässä samassa rysäyksessä.

Kuvaaman en ole ehtinyt sitten niin ollenkaan, kun välillä tuntuu että päässä on niin paljon ajatuksia ettei meinaa muistaa oikein mitään muutakaan. Korvaan kuitenkin tämän ongelman vähän isommalla blogin visuaalisella päivityksellä. En uskalla luvata koska se tulee mutta lähitulevaisuudessa kuitenkin.

Nyt haluaisinkin mielipiteitä siitä että mitä olette mieltä näin tummasta ulkoasusta mitä tällä hetkellä on?
olen miettinyt tosi vaaleaa mutta se ei oikein omaan silmään ole ikinä käynyt, joten onko tumma ok, vai vaalennetaanko?

Nythän tuo banneri on suht keväinen joten vähän vanhentunut ja nyt jos ja kun teen talvisen niin sekin on kohta taas vanhentunut. ;)

6 kommenttia:

 1. Musta tausta + valkoinen teksti on omaan silmään ihan hirveä yhdistelmä, sattuu silmiin ja jää jälkikuvaksi näkökenttään pidemmäksi aikaa. Aiheuttaa ihan sen, ettei tule luettua semmoisia blogeja kuin harvoin, ihan vain sen takia, että se on niin epämiellyttävää.

  Ääni siis vaaleammalle taustalle täältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hyvä huomio.
   Olen kyllä jossain vaiheessa hiukan tummentanut tuota tesktiä juurikin tuosta syystä, vaikka se ei itseäni juurikaan haittaa.

   Näin synkkänä ihmisenä tuo tumma tausta vaan tulee kuin itsestään :D

   Poista
  2. Sepä siinä onkin, hirveen tyylikäs on musta+valkoinen+punainen, mutta kun sattuu. :D

   Poista
 2. Komppaan edellistä kirjoittajaa tuosta mustan taustan ja valkoisen tekstin yhdistelmästä. Sillä itsekin vaihdoin oman blogin värit, kun huomasin ettei toi ole ihan paras yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Se voi olla että pitää koittaa sitten totutella itse vaaleampaan taustaan myös..

   Poista
 3. Ehdottomasti peukku tälle uudelle ulkoasulle! Tosiaan jotenkin paljon "kevytlukuisempi" :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...