torstai 28. helmikuuta 2013

Oma epänormaali päivä ja normipäivä

Joukkueen treeneistähän tämä viikko on vapaata, joten viikko on melkein lomaviikko koska rytmit on vähän erilaiset. Työt pitää tottakai hoitaa ihan normaalisti mutta sitten muuten päiviä voi vähän enemmän soveltaa.
Ajattelinkin nyt käydä kaksi tän viikon päivää läpi koska toinen eli tämä päivä oli suht epänormaali kun taas maanantaina oli aika normaali.

Maanantai: Normipäivä
Herätys aamulla 7.20 ja himassa vähän aamupalaa naamaan sekä muut aamujutut. Auton rattiin klo 8.00. Yhdeksältä alkaa työt ja siinä niitä duuneja sitten tehtiin jonnekkin 3 asti jonka jälkeen autoon ja kohti kotia. Töissä tietysti safkaan kevyesti 11 aikoihin.
Himaan tullessa ruokaa naamaan n. klo 4 ja koulu juttujen pariin. Siinä sitten aikansa niitä jonka jälkeen vähän yli 18.00 treenikamoja kasaan ja ovesta ulos. Juosten salille jossa tunnin treeni ja juosten takaisin. 15yli 8 on sitten jo kotiuduttu sekä hoidettu suihkut ja muut huoltotoimet.
Iltapalaa pöytään ja sitten möllöttelin koneen sekä tv:n kanssa siinä illan. Nukkumatti taisi kutsua suht normaaliin aikaan eli n. 23.00.
Suht normaali aamuvuoropäivä treeneillä, siinä kuvailtuna.

Torstai: Epänormaalipäivä
Herätys taas 7.20 koska aamuvuoro ja töihin taas yhdeksäksi. Hiljainen päivä töissä joten kun myöhäistetyyn ruokikseen pääsin niin työt oli hoidettu. Ruokikselle siis puolenpäivän aikoihin josta sitten suuntasin paikalliselle tekonurmelle pallon kanssa ulkoilemaan. 1h 15min kevyttä pallottelua kentällä yksinään ja siitä porukoiden kämpän kautta kohti himaa noin puol kahden jälkeen. Himassa vähän yli kahdelta ja suihkun kautta heti safkaamaan.
Taas hiukan koulujuttuja sun muita koneella lorvimis hommia. Klo 5 suunnilleen päivän kolmas ruokailu ja leffa pyörimään. Nyt kun leffa on katsottu ja lorvittu niin voikin lorvia vähän lisää, koska tää päivä nyt menee aikamoisesta lomapäivästä.
Tässä varmaan hetki vielä lorvitaan ja sitten taas nukkumatti löytää tiensä taloon n. 11 aikaan.
Mainitsinko jo että tänään on lorvittu ;)

Eikös olekkin tylsän oloista näin kirjoitettuna?
Onneksi kaikkien noiden juttujen sisällä tapahtuu pieniä asioita ettei päivät ihan noin tylsiä ole kuin tuosta luettuna. Tuo maanatai on suht normaalipäivä kun on aamuvuoro ja treenit. Iltavuoropäivät on sitten ihan erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...