maanantai 11. helmikuuta 2013

My trainer is Bob Harper

Tai niin se ainakin eilen väitti kun tein kaksi sen lihaskunto treeniä peräkkäin. Pakko kyllä myöntää että Bobin olisi pitänyt olla ihan olohuoneessa huutamassa niitä ohjeita suoraan korvaan eikä vaan siellä ruudun toisella puolella. Sen verran oli olkapäät paskana että punnerrukset ja muut pidot olivat vähän tuskaa.
En halunnut mennä lumisateeseen treenaamaan niin ajattelin että bobin ohjeistuksella tehdyt lihaskunnot olis hyvä vaihtoehto niin kuin ne olikin. Vähän enemmän olis voinut olla jalkojakin käsien sijaan, mutta onneksi siellä oli kyykkyjen ja askelkyykkyjen seassa suht paljon staattisiakin. Olkapäitä sitten kiusattiin niin paljon että nämä heikot olkapäät sanoivat itseään vähän irti.
Tein tosiaan ensin 20minuutin aloittelijoiden kuntopiirin (vähän vahingossa) koska ymmärsin sen nimen vähän väärin, no siihen perään oli sitten hyvä tehdä 60minuutin Main workout..
80minuuttia siis yhteensä.

Hien sai kyllä ihan kivasti pintaan kun lämpimässä olohuoneessa tuon setin teki, mutta sehän siinä oli vähän tarkoituskin. Hedbergin sanoin `sellasta tonavaa ei oo nähty`..

Huomasin sitten illalla vielä että olen tällä hetkellä aivan tautisen jumissa. Sitten olen vielä ihmetellyt että miksi vasemmassa jalassa tuntuu kaikkea outoa. Tämän päivän iltatreeni on siis vain ja ainoastaan venyttelyä, koska nuo vasemman jalan oireet olisi ihan kiva saada katoamaan.

Treeni menee tosin aivan iltaan koska kohta alkavien töiden jälkeen suuntaan melkeinpä suoraan koulun iltatunneille ja sieltä kotiudun vähän 20.00 jälkeen. Tää maanantai onkin tällä aikataululla suht nopeasti jo takanapäin.

Vielä loppuun bobin lyhyt puhe motivaatiosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...