maanantai 18. helmikuuta 2013

Kasist kasiin. Sellanen koulupäivä

Lähdin klo 8.00 aamulla kouluun ja tulin takaisin kotiin klo 20.00.
Ensiksi vähän fysiologian tenttiä heti aamusta ja sitten muita aineita siihen perään. Vähän ennen neljää loppui tunnit ja lähdettiin sitten kiinalaiseen syömään josta matka jatkui kello viideksi valmistavalla kurssille. Klo 17- 20.00 sitä ja päivä olikin sitten siinä.
Tentti oli nyt opiskelujeni ensimäinen ja se meni ihan mukavasti. Ei siitä 5 tule mutta menee varmaankin ihan kivasti läpi.
Tiettyjä asioita kuten latinan termistöä ja hormoneja sekä niiden toimintaa olisi pitänyt enemmän osata. Toisaalta tiesin, että ne ovat juuri ne heikot kohdat, joten niitä pitää vielä opetella ja kerrata lisää.

Jotta jotain liikunta juttuakin tulisi tähän viestiin niin ajattelin kirjata pitkästä aikaa koko viime viikon treenit yhteen pötköön.

Ma: Lepo (koulua)
Ti: Lenkki pk+ 4km + venyttelyt
Ke: Kevyt puntti (mm mavea & kyykkyä)
To: Joukkueen treenit
Pe: Joukkueen treenit
La: Lepo
Su: Peli (75min peliaikaa)

Ihan ok viikko. Tiistain venyttelyt olivat pitkät. Normaalisti en venyttelyjä merkkaa ja niitä tulee tehtyä siellä täällä mutta tuollaisen 45minuutin venyttelyt merkkaan ihan ylös.
Treenipäiväkirja on ollut vähän paitsiossa joten kirjaankin nykyään treenejä ylös normi kalenteriin koska sitä tulee selattua ja lärättyä, opiskelun ja töiden aikatauluttamisen takia, paljon ja säännöllisesti.
Eipä unohdu treenien merkkaaminen niin helposti.

1 kommentti:

  1. Tervehdys :)

    Blogini osoite on muuttunut, uusi osoite on
    http://jmktreenipk.blogspot.fi/

    T: Terksu = JennaMK

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...