lauantai 1. syyskuuta 2012

Lauantai on vapaa ja kenkien vaihto

Tämä päivä on vaapa liikunnasta ja annetaan jalkojen vain palautua viime viikon maitohapoista joita vielä perjantainakin tuntui jaloissa hiukan olevan. Keskiviikon juoksun jälkeen ei tuntunut mitään ihmeellistä, mutta to ja pe treeneissä huomasi että puhti loppui kun vähän aikaa täysiä säntäili.
Huomenna olisi vierasottelu josta palaan vasta suht myöhään illalla himaan, johtuen suhteellisen tyhmästä alkamisajasta. Liian myöhään siis.
No ehtiipä ainakin syömään ja valmistautumaan huomenna hyvin, joka voi olla vaikeaa jos peli olisi tosi aikaisin.
Onneksi sunnuntain venyminen myöhäiseksi ei haittaa koska maanantain työt alkavat iltavuorolla ja muutenkin on rytmit ihan kivasti jo hallussa. Herätys tulee n. puoli9 aikaan vaikka ei olisi mitään kelloa edes soimassa.
Lenkkikengät jäi esille, vaikka käyttö väheneekin
Laittelin eilen tosiaan ikkunoiden pesun ohella kesäkengät kaappiin ja kaivoin sieltä talvi kenkää tilalle. Maanataina kun loppuu kesä.
Kesäkenkien ja talvikenkien ero on aivan järkyttävä eikä varmaan uskoisi että ovat saman henkilön kenkiä. Joskus nuorena sitä tuli mentyä vaikka millaisissa sneakereissa talvellakin, mutta ikä on tuonut viisautta. Tosin silloin tuli pukeuduttuakin erilailla joten vähän `rockimmat` kengät olisivat näyttäneet hupaisilta silloisen vaatetyylin kanssa.

Converset jäivät. Kangas, rönttä ja wannabe sandaalit kaappiin
Tilalle vähän erityylistä kenkää
Nämä ovat varmaan ne suosikit
 Pahoittelut kuvien huonosta laadusta...

Tänään on katsottu jo yksi elokuva ja toinenkin olisi vielä tiedossa. Mitäpä sitä muutakaan näin harmaana sadepäivänä... No itseasiassa tuleehan sitä myös syötyä. ;)
No eipä haittaa sillä huomisen pelin jälkeen on taas kaikki hiilarivarastot tyhjänä, joten ihan hyvä että vähän tankkaa.
En karppaa enkä omista allergioita enkä ole vege, joten voin syödä mitä haluan. Lisäksi kun syön suht tasaisesti pitkin päivää ja viikkoa niin silloin tällöin voi tehdä vähän perjantai herkkuja. :)

Pikkuhamppareita. Yksi on matkannut jo kuvaajan suuhun.

..Syksy ei tuo mukanaan synkkyyttä ja pimeyttä, ainoastaan Tunnelmaa..

4 kommenttia:

 1. Mun suosikit noista kuvien monoista on noi keltaiset lenkkarit ehdottomasti ja sitten myös ruskeat pitkävartiset nahkamonot. =)

  Syksy on ehkä paras vuodenaika mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä valintoja noikin. ;)
   Sama täällä. Syksyssä on tunnelmaa ja voi käyttää kaikkia mukavia villapaitoja ja huiveja. Lisäksi syksyn säät on loistavia urheilun kannalta. :)

   Poista
 2. Peukut perjantaihamppareille! Mä olen aloittanut syysvaatteiden esiinmarssituksen myssyistä ja huiveista, talvikengät saavat piilotella toistaikseksi varastossa, edes hiukan aikaa vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olivat maukkaita. :D
   Mulla on myssyt ja huivit ollut koko kesän jo melkein tossa esillä, joten enää pitäisi sitten nuo takit kaivaa.. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...