sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Viikon treenit ja vaate päivitystä

Tällä viikolla on tullut "metsästettyä" uusia treeni housuja. Suuntasin jo torstaina budjettisporttiin, mutta eihän siellä ollut enää mitään tarjouksia. Normi hintaisetkin housut olivat lähinnä trikoita (ei mulle kiitos) tai sitten seitin ohuita ja leveitä tuulihousuja. No tänään sitten intersportista löytyi juurikin sellaiset kun oli kiikarissa. Ainut miinus puoli oli se että 30% alesta huolimatta jouduin 90e pulittamaan. Olivat halvimmat mitä löysin ja kalliimmatkaan tuotteet eivät sen paremmilta oikeastaan vaikuttaneet. Onneksi ovat melkein ikuiset, joten maksavat itsensä varmasti takaisin pikkuhiljaa.

sportamore.se

Normaalisti tulee joustua ihan kavennetuilla college housuilla, mutta eivät ole kovin mukavat jos tuota lunta satelee. Keräävät kaiken kosteuden itseensä ja painavat tuplasti enemmän kuin lähdettäessä. Noissa uusissa etuosa on tuollasta jämäkkää tuulipuku kangasta ja takaosa hiukan venyvää trikoo/verkkari kangasta. Ovat suht kapeat ylhäältä lähtien, mutta eivät sentään ihan ihonmyötäistä settiä. Näillä kehtaa siis juosta valoisassakin kelissä. ;) Olenkin sanonut, että mut saa viedä pöpilään tai ruotsiin, jos näkee mut urheilemassa jossain trikoissa tai vastaavissa. Ylhäällä ja lahkeissa on resorit ja lahkeissa myös vetoketjut, eli saa varmasti hyvin aseteltua mononkin kanssa, vaikka ovat kapeaa mallia. Lisäksi polvissa on "vekit" jotka antaa liikkumavaraa polvea koukistaessa.
Ovat suht kevyet joten menevät monella säällä, kunhan löytyy kunnon kerrastoa heittää alle.
Tämän päivän kävelylenkin perusteella vaikuttavat kyllä erittäin toimivilta
Ja jos merkki on Björn Dählie niin ei voi olla huonot, koska oli kuitenkin sen verran kova hiihtäjä aikanaan.

Listataanpas tämän viikon liikutukset nyt samalla, koska huomisen ohjelmakin on jo selvillä.
Ma: Sali
rintalihakset 9.5, 5.0, hauis 9.5, 5.0, ylätalja 10+10, ojentaja 2x 5.0, olkapäät 2x 5.0
Ti: Sali
vatsat x2, alavatsat x2, pilates vatsat x2, vatsakäännöt x2, vinopenkki vatsat 2x8, norjalainen 2x10, kontrollit/lankut
Lenkki
D: n. 10 km
T: 1.04 h
keskisyke: 150
Ke: Sali
reisipenkki 3x15, kyykky 2x10, rinnalleveto 2x7, syväkyykky 1x10, askelkyykyt, leukoja: 7normi, 4myötäote, 1taakse
To: Sali
rintalihakset 9.5, 5.0, hauis 9.5, 5.0, ojentajat 2x 5.0, olkapäät 2x 5.0
Pe: Lenkki
T: 1.01 h
D: 9.92 km
keskisyke: 149
keskinopeus: 9.73 km/h
Hyppynarulla hyppelyä
La: 45min hupikävely lenkki eli vapaapäivä siis.
Su: Kunnon kävelylenkki vaihtelevassa maastossa. 
Tästä voisin varmaan kirjoittaa ihan omassa viestissä, mutta tarkoitus olisi peruskestävyys- alueelle kohdistuva treeni tehdä.

Salitreeniä on siis taaskin melko paljon tullut tehtyä, mutta onneksi maanantaina alkaa treenit, joten jotain vaihtelua varmasti tulee. Kaksi suht samantyylistä lenkkiä tuli myös tälle viikolle. Ensimmäisestä ei ole kaikkia tietoja koska oli kellon akku vähissä. Pe lenkillä oli taas ihan mukava fiilis, joten ehkäpä se into juoksemiseen on taas sieltä tuloillaan, parin nihkeän viikon jälkeen. Ja eipä noi lenkit ole oikeastaan tökkineet vaan niille lähteminen.
Tänään kävelylenkillä tuli hölkättyä yksi alamäki ja oli mukavaa kuulla huushollin paremmalta puliskolta, että juoksu näyttää rennommalta kuin joskus vuosi-puolitoista sitten. Siltä se on jopa tuntunutkin, etenkin viime aikoina on tuntunut, että askel on kevyempi ja hiukan jopa pidempi kuin ennen. Tiedä sitten, että onko oikeasti.
Keskiviikkona tuli kokeiltua porukoilla leukojen vetämistä ennen saunaa. Ehdin 7normalia vetää ennen kuin tajusin, että pitää kokeilla myötä otteella ennen kuin väsyy. 4myötäotetta oli siinä vaiheessa maksimi (säälittävää). Sitten vielä myötäotteella niskan taaksen. Niskan taakse vedossa olkapäiden liikkuvuus on pieni ongelma, koska takaraivoa pidemmälle ei oikein niiden takia saa vedettyä. Ensi viikolla voisi vaikka testata maksimi määrät leuoista ihan vain huvikseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...