perjantai 13. tammikuuta 2012

Tammikuu ei oo tammikuu, ilman lihasvaivoja

Oonkohan tulossa vanhaksi? Ei ole ollut vielä yhtään täysin ehjää tammikuuta, sen jälkeen kun täytin 20. Tietysti hölmökin voisi pikku hiljaa oppia tekemään asian eteen jotain.
Eilisistä treeneistä jäi puolet väliin (tai vaihtui hölkkäilyksi) kun laukaistessa tuli ei niin mukava tunne vasempaan etureiteen. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että vakavammalta säästyttiin, mutta ei kyllä tiedä uskaltaako sitä huomeniltana vielä pelaamaan mennä. Reiteen en repeämää siis saanut vaan venähdyksellä näyttäisin selvinneen.
Toissa vuonna pamautin oikean etureiden samasta kohtaa kun nyt tuntui ja samassa tilanteessa eli palloa laukoessa. Jalka siis vain oli eri. Silloin puolitoista kuukautta taukoa kunnon treenaamisesta ja 5kertaa viikossa kuntouttamista. Vielä kun tammikuu mennään suht kovaa, niin tietäähän sen kuinka paljon jäin muista jälkeen.
Viime tammikuu meni pienillä vaivoilla ja nytkään ei siis täysin ehjänä säästytty. Huoh..
Tammikuu on ikävää aikaa. Treenit on ulkona pakkasessa, treeneissä ruvetaan menemään jo suht terävästi, takana on joulut ja muut, jolloin jalat tottuu tasaiseen (hitaaseen) junnaamiseen. Ehkäpä pitäisi totuttaa jalkoja ennen kuin joukkueen treenit alkaa.

Treeniviikko on mennyt muutenkin jo ihan metsään, joten tämä kyllä kruunaa kaiken.
Eiköhän jalka kuitenkin ole jo huomenna tai viimeistään maanantaina siinä kunnossa että voi  jatkaa (lue: aloittaa) kunnon treenailun.
Tänään ei loikita eikä juosta, huomenna katsotaan mikä on pelin tilanne ja sunnuntaina hiihdetään, koska siihen reisi ei vaikuta. Tai kyllähän tolla juostakkin voisi, mutta lepuutetaan nyt tää päivä jos huomenna voisi sitten jo pelata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...