keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Lisää painoja jalkatreeniin

Eilen oli jalkatreenin vuoro ja viskasin tankoon 8kg lisää painoa. Reisipenkki suoritetaan vieläin samoilla painoilla, koska on maksimi mitä tuohon saa ladattua, mutta kyykkyihin ja rinnallevetoon tuli molempiin 8kg lisää. 
Tuota kyykyn kokonaispaino määrä en julkaise koska se ei ole tärkeää tietoa. Kun aloitin viime talvena säännöllisemmän kyykkäämisen niin päätin, että vedän sellaisilla painoilla mitkä saan nostettua maasta niskalle, eli siitä voi kukin hiukna arvioida painojen määrää.
Koitan siis panostaa enemmänkin jokaisen kyykyn laatuun. Hitaasti ja tasaisesti alas ja maksimi teholla aina ylös.
Vielä pystyisi laittamaan 8kg lisää ennen kuin mun setistä loppuu painot. Samalla ruvettaisiin olemaan lähellä tota maasta niskalle viennin maksimia. Nuo viimeisetkin painot aijon lisätä ja samalla tiputtaa sarjojen toistot 15toista - 6-8 toistoon.
Lisäys tuntui onnistuneelta, koska lisääntyneen painon myötä tuntui, että oli helpompaa rutistaa täydet tehot nousuvaiheessa jaloista. Tein 2x15 ja toisen sarjan 4 - 5 viimeisessä kyykyssä sai jo vähän rutistaa. Tekniikkakaan ei kärsi vielä, sillä maksimin puolesta olisi varaa nostaa enemmänkin, jos vain haluaisin. Ja hyvä tekniikkahan on helpompi säilyttää, kun on vähän/tarpeeksi painoa mukana, kun esimerkiksi pelkällä kepillä tehdessä. (vink vink)

Tänään tehdään vatsoja ja ehkä hiukan käsiä. Huomenna taas ohjelmassa olisi kädet ja ehkä hiukan vatsoja + illalla joukkueen harjoitukset.

4 kommenttia:

 1. mä en saisi ikinä tarvittavia tehoja kyykkyihin jos laittaisin painoja sen verran mitä jaksan maasta nostaa :D en nimittäin jaksa nostaa kuin suunnilleen pelkän tangon. Mutta onneksi salilla on se ihanainen teline missä painot voi ladata, hivuttautua alle ja alkaa kyykkäämään, helpottaa naisen elämää kummasti.

  VastaaPoista
 2. Hahhah, voin kuvitella kyllä. Et varmaankaan myöskään halua kehittää yläkropan lihaksia niin paljoa, että jaksaisit ne sinne nostaa? ;)
  Itse koitan tällä systeemillä taas pitää treenaamisen tasapainossa jne jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yläkroppa työn alla, mutta kun lähtee pisteesta nolla niin tässä alussa ei paljon (lue: yhtään) juhlita ;)

   Poista
  2. Alussa ei varmaankaan, mutta nopeasti se lähtee kehittymään. Yläkroppa varsinkin on sen verran helppo treenata alussa, että tulosta tulee suht nopesti.
   Voimaa siis, ei välttämättä lihasmassaa.. ;)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...