sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hiljaa hyvä tulee

Pitää kyllä paikkansa, mutta tänään ei mennyt ihan niin kuin strömsössä.
Tarkoitus oli tosiaan kävellen tehdä matalasykkeinen pk- treeni. Vimeaikainen lumen tulo kuitenkin sekoitti sen verran kuvioita, että mäet ja kukkulat olivat hiihtäjien käytössä. Mentiin sitten vähän mistä pääsi, mutta mäet jäivät melko vähiin ja maasto oli tasaista metsäpolkua. Aikaakin piti käyttää runsaasti, mutta sekin jäi vajaaksi.
No mukavaa oli kuitenkin kävellä kirpeässä kelissä ja välillä ilman mitään tietoa missä mennään. Vähän olisi voinut olla selvemmät nuo opasteet ja vähän ihmetytti, että onko kaikki reitit talvisin vain hiihtäjien käytössä.
Kävellen tosiaan tarvitsisi noita nousuja joka väliin, että saisi sykkeet tarpeeksi korkealle. Nyt mentiin kuitenkin reipasta vauhtia, mutta mäkien vähyys asetti keskisykkeen 83 lyöntiin. Aikaa kului 1.27h, syke 83 ja matkaa kertyi n.8km.

Pakkasta oli reilut 10astetta ja uudet housut pitivät käveliän lämpimänä, ilman sen suurempia kerrasto boostauksia, joten toimii varmasti hiukan kylmemmissäkin keleissä, kunhan vähän rivakammin treenaa.

Maisemat olivat kyllä hienot, kun lunta rupeaa jo olemaan ja lumitykitkin pauhasivat. Viikon päästä voisi jo itsekkin ajatella hiihtämään lähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...