maanantai 9. tammikuuta 2012

Treeniohjelma

Tänään alkavat taas joukkueen futistreenit, joten suunnittelin harjoitusohjelman valmiiksi Tammi-Helmikuulle.
Tammikuussa mennään treeneissäkin suht kovaa, mutta pohjat tuntuvat hyviltä, joten annetaan mennä ihan kunnolla omalla ajallakin. Tammi-helmikuu mennään siis näin ja sitten taas katsotaan minkälaisia muutoksia tehdään. Eli nyt alkaa ruoskiminen jos ei ohjelmassa pysytä.  :)

Joukkueen treenejä olisi ma, ti, to ja la harjoituspeli. Itsellä jää aina tuo tiistain tapahtuma väliin iltavuoron takia, mutta muutenhan noista saadaan jo hyvä pohja ohjelmalle.
Siihen heitetään päälle salitreenit joka arkipäivälle. 2treeniä käsille, 2keskivartalolle ja 1jalkoihin. Keskiviikkona pitäisi tehdä videolta ohjattu tunnin lihaskunto ohjelma tyttöystävän kanssa, jotta ei neiti pääsisi luistamaan noista omista treeneistään.
Viimeksi oli Billy`s bootcamp, ei tullut tylsää koska joko nauratti toi ohjelma tai sitten kiroilutti punnerrusten määrä. Viime viikkoinen oli ainakin tehokas (ultimate ohjelma) koska tyttöystäväkin hyytyi pari kertaa tunnin aikana ja tätä ei bodycompat ym tunnit ole saaneet hänessä aikaan. Itselle tuo oli suht kevyttä, paitsi pakaroita, vatsaa ja punnerruksissa joutui puristamaan täysiä, että sai kaikki tehtyä.
Perjantaille on helppo laittaa pk+/vk lenkki ja erinäköisiä loikkimisia sinne väliin, kun ei näköjään juokkueen treenejä silloin vielä ole. Melkein joka lauantaina näyttäisi olevan peli, joten pyhitetään se päivä sille ja löhöilylle. Sunnuntaisin suuntaan hiihtoladuille tekemään pk- lenkkiä, joka toimii myös palauttavana treeninä tuosta pelistä.
Salitreeneissä voi vähän säätää niin, että käsien sijaan voi tehdä keskivartaloa tai toisinpäin. Kuitenkin niin että suhde on joko 2 ja 2 tai sitten 3keskivartaloa ja 1käsiä. Salitreeni jaloille ja loikat pitää molemmat tehdä juuri noina päivinä, että jalat ovat oikeassa "tilassa" niitä tehdessä ja ehtivät palautua ennen muita sitä vaativia treenejä.

Eli listattuna näyttää tältä:

Maanantai: 
Salissa kädet. Joukkueen treenit 1.5h.
Tiistai:
Salissa jalat
Keskiviikko:
Salissa keskivartalo. Bootcamppi himassa.
Torstai:
Salissa kädet. Joukkueen treenit 1.5h.
Perjantai:
Salissa keskivartalo. Lenkki pk+/vk + loikat
Lauantai:
Treenipeli
Sunnuntai:
Hiihto pk-

Näillä mennään, joten antakaa ruoskan laulaa, jos koitan vedellä mutkia suoriks. ;)

2 kommenttia:

 1. Aika tiukka treeniviikko, mutta hyvin balanssissa kuiteskin!
  Millanen sun Boot Camppi on? Toiminnallista jotain vai?
  Mulla on kans sellanen Boot Camp- ryhmäliikuntatunti, mitä vedän ja suunnittelen! :) Toiminnallista joo ja paljon muuta!

  VastaaPoista
 2. Toi oli varmaan lähimpänä jotain body combattii, mikä viime viikolla tehtiin.
  Sisältö on aina vähän arvoitus, ku annan neidin valita, koska mä olen vain "treeniseuraa". :D
  Mut joku tollanen videoitu ryhmäliikunta setti se aina on.
  Kunnon ohjelmia kuitenkin, koska kumpikaan ei zumbaan usko. ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...