torstai 26. tammikuuta 2012

Samsung Galaxy X-cover gt-s5690

Uusi puhelin on siis hommattu ja jo vähän testattukkin.
Broidilta käytettynä saatu iphone antautui ennen joulua, pakkasen ja kosteuden avustuksella. Tämä väliaika on menty vanhalla nokialaisella ja kaikki puhelimeen liittyvät asiat ovat olleet enemmän ja vähemmän sekaisin.
Puhelin piti hommata heti joulun jälkeen, mutta en jaksanut silloin ruveta vertailemaan, joten vähän venähti.
Samsung galaxy Xcover gt-s5690

Ihan markkinoiden parhaita malleja ei voinut katsoa, koska budjetti (veronpalautukset) oli palanut joulukuussa kannettavaan.
Tuossa oli isona tekijänä tuo veden ja iskunkestävyys yhdistettynä älypuhelimen toimintoihin. Hirveästi ei tule appseja käytettyä, mutta välillä on kyllä oikeastikkin ihan tarvetta.
Tuohonhan saisi sport trackeria ja muuta, mutta itsellä kello ajaa normaalisti nämä asiat, mutta back upiksi voisi varmaan ladata.
Olen sen verran kova puhelimen tiputtelija, että maksaa itsensä varmaan takaisin, vaikka jouduin vähän ajateltua budjettia venyttämään.
Pääasia että kestää mun käyttöä, eikä simahda ensimmäisesti asfaltti tai lumihanki tiputuksesta.
Näköjään kestää ihan oikeasti sitä vettä

Samalla laitoin liittymäasiat kuntoon. Nykyinen sonera meni vaihtoon ja tilalle tulee saunalahti. Lasku nousee 5-7e kuussa, johtuen datapaketista. Ilman sitä olisi liittymä tullut 5-7e halvemmaksi kuussa. Soneran hinnat kun eivät olleet ihan kilpailukykyisiä ja rajatonta datasiirtoa eivät näköjään tarjoa ollenkaan.

Tällä kertaa ei mitään liikunnasta, pahoittelen. Ensi kerralla sitten vähän enemmän.

1 kommentti:

  1. Lisätään vielä sen verran, että valintaan olen ollut erittäin tyytyväinen. iphonen ensimmäiseen painokseen verrattuna positiivinen yllätys. Käyttöliittymä etenkin on parempi, vaikka ei ole edes uusin painos. Koko on maksimaalinen, eli vähänkään isompaa ei pystyisi mun (pienellä) kädella käyttämään. Nyt kuitenkin pystyy käyttää yhdellä kädellä. Jossain oli kritisoitu että puhelin on "hidas/miettii" välillä. Itse en ole juurikaan huomannut, eli jos tuo on ongelma niin sitten käyttäjällä on kyllä aivan liian kiire. ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...