sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Sunnuntai ja treenit jatkuu

Selvisin näköjään pelkällä säikähdyksellä tuon reiteni kanssa. Perjantain annoin jalan levätä, tehden ainoastaan vähän jumppausta ja venyttelyä ja jalka olikin jo täysin pelikunnossa eilen. Todennäköisesti vetäisi pienen krampin laukaistessa jo valmiiksi kireään etureiteen. No hyvä näin.

Eilen siis oltiin pelaamassa ja pelasinkin täydet 90min, kun jalassa ei tuntunut mitään ja lisäksi peli oli sisällä, joten ei tarvinnut pakkasta pelätä. Peli meni ihan mukavasti ja omat tuntemukset ja katsomosta kuullut olivat samoilla linjoilla: Liikkuminen näyttää kevyeltä, joten taitaa olla  kuntopohja hyvin kunnossa. Niin kai sitten, kun itsekkin mietin pelin jälkeen, että olisi ollut varaa enemmänkin kirmata edestakas.
dailymail.co.uk

Nyt suunnataan pitämään junnuille treenit, jonka jälkeen välipalaa naamaan ja talven ensimmäiselle hiihtolenkille. Saa nähdä mitä siitäkin tulee, nyt kun varusteitakaan ei voi enää syyttää. ;)

Huomenna aloitellaan sitten ihan oikeasti treenaaminen, tuon ohjelman mukaisesti, koska tää viikko meni enemmän ja vähemmän reisille.
Kaikkihan ei aina mene niin kuin suunnittelee, tai jos menisi niin tekisin käsitöitä Strömsössä.
hs.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...