tiistai 17. tammikuuta 2012

Hyvää yötä ja huomenta

Lauloivat Don huonot joskus 90 luvun loppupuoliskolla.
Itse en voi tällä hetkellä allekirjoittaa kuin tuon alkuosan. Olen nukkunut joulunpyhien jälkeen tosi huonosti.

Unta tulee kyllä palloon entiseen malliin, eli keskimäärin nukahdan 2minuuttia sen jälkeen kun annan itse sille luvan. Ongelma piileekin sitten tuolla aamuyön tunneilla. Huomaan että olen herännyt jostain unesta ja uudelleen nukahtaminen ei ole mikään automaatio. Yleeensä en nää unia tai ainakaan en aamulla muista nähneeni kuin aniharvoin, mutta nyt olen ollut tietoinen unien näkemisestä, suht useina öinä.
Tänään heräsin taas aamuyöstä ja nukuin sen jälkeen 2 puolen tunnin pätkää (noin, about, en katsonut kelloa), heräten siinä välissä, ennen kuin kello sitten nosti kokonaan ylös sängystä.

Ajattelin ensin että jouluna kerätty univelka (eikö lomalla pitäisi levätä, eikä valvoa?) ja rytmien sekoitus kiusoittelevat. Nyt kuitenkin sen verran kauan on ollut normaalista poikkeavaa menoa, että olen poistanut sen vaihtoehdon listoilta.
Tällä hetkellä epäilen että loppuunajetun terveystyynyn pois heivaaminen on ainakin osasyyllinen. Tyyny asia hoidetaan tällä viikolla kuntoon.
Jos sama trendi jatkuu niin pitää varmaan tehdä reklamaatio Nukkumatille. Onko inflaatio ajanut tämän unen lähettilään siihen tilanteeseen, että pitää nukutushiekkaa säästellä?
huoltamo.com
 Pärjään toimintakykyisenä melko pienilläkin unimäärillä joten mitään ylitsepääsemätöntä väsymystä ei ole onneksi tullut. Silmäpusseista voisin tosin jo mielellään luopua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...