perjantai 20. tammikuuta 2012

Torstain treenirupeama ja uutta treeni tekstiiliä

Eilen oli kahden treenin päivä ja taloudessa olevien logistiikka ongelmien takia, joukkueen treeneistä tultiin vielä juosten himaan.
Päivällä salilla yläkroppaa/käsiä ja illalla joukkueen treenit + reilu 5km juoksua päälle.

Taas torstain kunniaksi rupesi vasen etureisi kiristämään treeneissä ja loppupeli mentiin sen takia enemmän ja vähemmän hölkkäilynä läpi. Tasavauhtinen juoksu ei tuntunut ollenkaan, mutta laukominen, spurtit ja pysähdykset vähän tuntuivat. Viime torstaina oli siis samaa ongelmaa, joka tosin katosi yhdessä päivässä ja nyt sitten viikko siitä sama tuntemus ilmestyi taas. No eiköhän tuokin katoa ja lauantaina ollaan pelikunnossa.
Tämän päivän kovan lenkin ja hypyt vaihdan tosin hiihtoon. 
5km hölkkäily himaan oli erittäin mieluisaa lumisateen iskiessä kasvoille, jokaisen askeleen hiukan lipsuessa ja koko matkan ollessa enemmän tai vähemmän ylämäkeä. Hyvillä keleillä oon juossut tuon matkan reiluun puoleen tuntiin, nyt aikaa meni 41min. Hiukan siis taisi keli vaikuttaa.
No eipä tuo nyt mitään karmaisevaa silti ollut. Hyvät varusteet ja soitin tarpeeksi kovalle, niin meni suht koht mukavasti. Illalla kyllä väsytti ja reidet varsinkin olivat väsyneet. Tänään ei mitään. :)

Varusteista puheen ollen, tuli hankittua uutta tekstiiliä.
Toiset lämpöhousut räjähtivät syksyllä joten tuli täytettyä tuo aukko uusilla. (Suosittelen välttelemään noita nike pro combat tuotteita. Kestävyyden kanssa suuria ongelmia)
Under armorin compressio/lämpöhousut tuli hankittua ja eilisen perusteella ovat kyllä loistavat. Otin pitkän mallin jolloin lahje ulottuu aivan polven läpuolelle eikä nouse siitä räväkämmässäkään liikunnassa pois. Ovat tukevan/istuvan tuntuiset, joten jos et ole lämpöhousuihin tottunut, vie näihin totuttautuminen hetken. Materiaali on myöskin jämäkkää ja tikkaukset ovat sen näköiset etteivät varmaankaan ihan heti räjähdä. (toisin kuin niken)

Under armorin saatavuus on melko heikkoa Suomessa, mutta kannattaa kyllä hiukan nähdä vaivaa. Itse tilasin briteistä ja hinta jäi, rahteinen kaikkineen, 30e pintaan. Under armorin omat nettisivut eivät valitettavasti lähetä ulkomaille ollenkaan.
Housut saapuivat eilen (torstaina) ja tilauksen tein muistaakseni perjantaina tai lauantaina. Suoraan kotiin postin mukana.
Sopivat siis joko shortsien alle sisä/kesä liikuntaan tai sitten kerraston alimmaksi kerrokseksi. Suosittelen Lämpimästi (kesällä Viileästi ;) ) kyllä kaikille. Naisillekkin pitäisi löytyä omansa, mutta nettiä joutuu silloin vähän enemmän selailemaan.

2 kommenttia:

 1. Hei olis tosi mahtavaa jos voisit tehdä postauksen ammattis puolesta. Siis en nyt puhu mistään itsensä markkinoimisesta (vaikkei sekään väärin ole :D) vaan lähinnä et mitä jokainen urheilija voi saada irti hierojalla/urheiluhierojalla käymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä.
   Pitää pyöritellä ajatusta, niin eiköhän siitä tesktikin jossain vaiheessa valmistu.
   Tsemii treeneihin.. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...