maanantai 30. tammikuuta 2012

Viikon 4 harjoitukset

Vähän rikkonaista siis oli tääkin viikko vielä, mutta toivottavasti ollaan jo vahvasti menossa kohti parempaa.
Näin mentiin:

Ma: Sali
vatsat, alavatsat, pilates vatsat, vatsa käännöt, 3x10 normaalia punnerrusta, 4x10 nyrkeillä punnerrusta, 1x2 merimies punnerrusta
Ti: Sali
rintalihakset x2 9.5 x1 5.0, hauis 9.5 8.0 + 2käden talja 14.0, ojentaja x2 8.0 kahvakuula, olkapäät x2 5.0, ylätalja x2 10+10
Ke: Reiden jumppaamista
60min Tv-jumppa.
To: Joukkueen treenit
Pe: Reiden jumppaa
La: Reiden jumppaa
Su: Harjoitus peli
90minuuttia tuli pelattua.

Maanataina jätin joukkueen treenit väliin reiden takia. Vatsoja tein vähän salilla ja illalla kävelylenkin (en laske urheilusuoritukseksi) ja suihkun välissä huikan punneruksia. Rupesin punnertelemaan tollaisia 10sarjoja, aina liikettä vaihtaen. 10siksi että noin normit ottaa ihan sikana mun ranteisiin. Nyrkeillä tehtävät niin että kädet kylkien vieressä, kämmenet kylkiä kohti. Lisäksi puolessa välissä kokeilin merimies punnerruksia eli punnerrusta käsilläseisonnassa. 2 meni enää tossa vaiheessa, ja toinenkin niistä melkoista tappelua. Pitänee kuitenkin sanoa, että molemmat olivat pääkosketuksesta ihan suorille käsille. Eli puhtaita :)

Noihin salitreeneihin sen verran, että toisto määriä noissa siis ei ole ilmoitettu vieläkään, vaan ainoastaan liike, sarjojen lukumäärä ja painot.
Esim. rintalihakset x2 9.5 x1 5.0 = 2sarjaa 9.5kg ja 1sarja 5.0kg.
Sarjoissa liikutaan kuitenkin 15-30 toiston välillä, suurin osa n20 kuitenkin.

Keskiviikkona jumppasin salilla/duunissa reittä ja illalla olin tyttöystävälle treeniseurana. Jumppa oli tyttöystävän valitsema, ongelma kohtiin keskittyvä. Harmi että en itse koe samoja paikkoja ongelmallisiksi. Oli kuitenkin hyvät vatsalihas liikkeet ja vähän erillaista (hitaampaa, kevyempää, venyttävämpää) liikettä mitä normaalisti, muulle kropalle. Joku Zillian Michaels siellä tv:ssä esimerkkinä jumppaili.

Torstaina jo sitten oltiinkin ihan joukkueen treeneissä mukana ja seuraavat päivät meni sitten vain lepäillessä ja reittä jumppailessa. To reidessä ei ihmeitä tuntunut, mutta pe, la jumppaus ei pahasta kuitenkaan ollut. Reisi sai pari kertaa tällä viikolla myös sähköhoitoa jumppailun ja venyttelyn lisäksi.
Sunnuntaina oli treenipeli mistä vähän kirjoitinkin edellisessä. 90minuuttia tuli siis juoksenneltua.

Toivottavasti tää viikko menis jo vähän ehjemmin. Luulen kyllä ettei mene, koska tod. näk. varon vielä hiukan tota reittä ja pakkaset sekoittavat varmaankin joukkueen treenejä jonkun verran.
ts.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...