tiistai 22. syyskuuta 2015

Tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee ja sitten vanhana on kiva sitä tikkua muistella.

Mä kun luulin että työharjoittelun aikana oli kiirettä, mutta mitä vielä. Kyllä tää koulun alkaminen on aina yhtä kiirettä kun uudet aikataulut, kurssit ja tehtävälistat pamahtaa yhtä aikaa päälle. Alusta on kuitenkin taas selvitty ja tuntuu että olen ihan hyvin jopa perillä kaikista ottamistani kursseista ja niiden tehtävistä. Viime lukuvuonna luin oikeastaan vaan ne pakolliset jutut joten nyt syksyllä paikkailenkin tuota ja olen ottanut ekstrana kaikenlaisia nettikursseja ja luennoilla istumisia.
Vähän huolta aiheuttaa se että edellisen työharjoittelun hässäkän takia olen tällä hetkellä vielä ilman seuraavaa paikkaa, joten puhelimen päässä pitäisi istua tällä viikolla aika tiukasti, jotta paikka löytyy.

Treenit on mennyt yhtä huolettomasti kuin muutenkin eli liian vähän ennemmin kuin liian paljon. Viime lauantain futispelissä tuntui kun olisi suossa juossut. Vähän pitkä ja märkä nurmi oli samettista kenttää raskaampi mutta silti ei kyllä noin nihkeältä pitäisi tuntua. Olen vähän muutenkin huomannut pientä terävyyden puuttumista jaloissa, joten olenkin jo tarttunut asiaan, voima harjoittelun muodossa. Sunnuntaina sitten heti rankaisin etureisiä etukyykyillä ja 24kg kahvakuulilla tehtävillä, maveilla, heilautuksilla, etukyykyillä ja yhden jalan kyykky/mavella. Kyllä ne sieltä vielä herää.. :) Ihan hirveä rääkki ei painojen osalta ollut koska taisin tehdä 3x6 etukyykkyä 55kilolla, mutta ne kun yhdisti tuohon aika kovaan kahvakuula treeniin, niin tuli siitä tarpeeksi tehokas.
Omalla pihalla kun treenaa niin tuo 55kg on aika vakio paino koska se on maksimi mitä omistan joten sillä tehdään etukyykkyjä, maveja ja rivejä. Takakyykystäkin tulee vähän toiminnallisempi liike kun esin pitää työntää ne painot sinne niskaan. Hyvin kyllä huomaa siinäkin eron onko salilla kenkien ja tasaisen alustan kanssa kyykkäämässä vai takapihalla epätasaisella nurmella. :)

Maanantain juoksin aamuvuorosta suoraan kouluun, ruotsin kursille valmentavalle kurssille. Siitä kun pääsi himaan niin ei kyllä ollut mielessä treenaaminen kun pää ei ottanut mitään enää vastaan. Kepeä aivokuolema sohavlla siis oli illan ohjelma.
Tänään iltavuoron jälkeen on taas jumppailujen vuoro duunin salilla. Voisi palata ajassa vuosia taaksepäin ja tehdä samantyylisen perusharjoituksen millä aloittelin painojen kanssa leikkimistä. Vähän muistutella mistä on ne jutut aloitettu.
Painojen kanssahan rupesin leikkimään suht myöhäisellä iällä, koska oikeastaan kukaan jalkapallo piireissä ei ollut kunnolla ohjannut niitä tekemään. Piti siis itse tajuta se asia ja lähteä niitä tekemään. Nyt puhutaan varmaan 5vuodesta jos lasketaan kuinka kauan siitä aloituksesta on. Vaikka olo on suht sama kuin muistaakseni silloin niin painoihin on tullut hirveästi kehitystä sitten aloituksen ja painoa myöskin omaan kroppaan sellaiset 6kiloa. n.1kg per vuosi ei ole hirveästi, mutta koska harjoittelulla on haettu voimaa juurikin painoa ja lihasmassaa vältellen niin tuo on ihan hyvä määrä mielestäni.
Tikulla silmään ja tikku muistoksi säilöön. Hyvää viikon jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...