torstai 31. lokakuuta 2013

Treenit uppoaa kainaloihin

Mihin tää viikko oikein on livahtanut? Justhan sitä oltiin viikonlopussa ja nyt on jo torstai..
No onneksi treenit ei ole livahtanut samallalailla näpeistä kuin ajantaju. Täysin ohjelman mukaisesti on menty joka on erittäin nice.
Maanantaina: Jalat1
Prässiä, vapailla kyykkyä, valakyykyn ja rinnallevedon treeniä sekä siihen päälle avustavat liikkeet.
Prässissä painoina oli 100kg 1jalka ja 200kg normaalia. Kyykyssä 2x4 60kg, 1x4 80kg.
Valakyykyssä vieläkin pelkkä tanko ja rinnallevetoa treenailin 40kg 3x5. Molemmat ovat tekniikaltaan sinne päin joten treeniä riittää vielä niiden kanssa.

Tiistaina: Keskikroppa
Vatsoja ja selkäpenkkiä, josta sitten maven, leuanvetojen, ylätaljan ja avustavien pariin.
Mavea vetelin 2x10 60kg, 1x10 70kg, myötäoteleuat 2x5 keskellä treeniä ja lopuksi 2x5, 1x max. Tällä kertaa tuo viideskin sarja jäi 5toistoon. Ihan kivasti tämäkin treeni uppos ja kyllä noita leukoja kohtaan on edelleen mukava viha-rakkaus suhde.


Keskiviikko: Yläkroppa
Kädet käsipainoilla, Penkki, kulmasoutu, leuat, etutalja, dippi ja avustavat
Lämpöä haettiin käsipainoilla joilla tehtiin 2x10 sarjat ojentajiin, hauiksii, olkapäihin ja rintalihaksiin. Hauis 1x10 11kg, 1x10 14.5kg, Ojentaja 14.5kg (molemmat kädet), Olkapäät 1x10 11kg, 1x10 9kg, Rintalihakset 2x10 14.5kg.
Penkissä 2x4 60kg, 1x6 40kg. 60 - 40 - 60 järjestyksessä.
Leuoissa oli tänään vuorossa vastaoteleuat joissa tein taas 2x5 keskellä treeniä ja loppuun 1x5, 1x max. Maksimi oli treenin lopussa 8 mikä oli myöskin nice. En tiedä kumpaa vihaan ja rakastan enemmän, vasta- vai myötäotetta.?

Tuntuu että tuo tiistai yhdistettynä keskiviikkoon räjähtää aina tuonne kainaloihin huolella.Toisaalta hyvä niin koska päivien pitääkin olla painottuneita taakse ennemmin kuin eteen, kuten vaikka rintalihaksiin. 
Tähän vaikuttaa varmasti paljon leuanvedon ohella se että teen käsipainoliikkeetkin keskiviikkona niin että tuki ja kontrolli lavoissa pysyy koko ajan kasassa, eli ei mitään repimistä ja muilla lihaksilla auttamista, vaan ainoastaan työtä treenattavalla lihaksella, muun kropan ollessa hyvässä ryhdissä ja kontrollissa.

Tänään olisi viikon viimeinen salitreeni jossa pääpaino on jaloissa mutta ei kuitenkaan mikään identtinen maanantain kanssa. Tänään saa vähän pumppailla kun maanantaina haetaan enemmänkin terävyyttä ja hermotusta.
Voi olla myös että menen tänään potkimaan palloa salin päälle joten treeni voi venähtää parituntiseksikin, mutta sen näkee vasta illemmalla.
Perjantaina vielä kaukalopallot ja viikonloppuna aerobinen niin on tämä viikko livahtanut kyllä ihan varkain ohi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...