perjantai 4. lokakuuta 2013

Uutta kenkää: Adidas Adizero Adios 2

Tänään sattui tielle kivijalka liike johon menin kuluttamaan aikaa tarkoituksena ihmetellä lenkkareita. Olen ennenkin noita Adios2 katsellut ja ne on tuntunut aika kivolta, joten tänään kun muutenkin niin hyvä päivä oli meneillään ostin ne pois kuljeksimasta. Netistä olisi varmaan hiukan halvemmalla saanut mutta kun tarkasta koosta ei ollut tietoa niin kivijalka liikkeestä tällä kertaa.
Alunperinhän mietin netti surffailujen jälkeen Adizeron Hagio kenkää mutta koska sitä ei ole osunut kohdalle ja en ole huomannut adioksissa mitään vikaa niin sanoin Adios Hagioille.


Lesti on suhteellisen kapeaa mallia.
Kenkähän on kevyt ja neutraali. Kanta korotusta on jonkin verran, en kuitenkaan tiedä ihan tarkkaa lukua, mutta ei tunnu ainakaan korkeammalta kuin vanhoissa Free kengissä.

Hirveän isoa kuviointia noissa ei ole joten talvi juoksemisessa saa välillä edelleen varmaankin käyttää Salomonin monsteri kenkiä, mutta näiden tarkoitus onkin hoitaa vähän pidempien lenkkien hoitaminen paremmilla keleillä.
Vaikka pohjan kuviointi on hillitty niin materiaali tuntuu melko nihkeältä joten pitoa varmaankin löytyy ihan tarpeeksi. Pidon takaa kuitenkin autonrengas merkki. :)


Kengän lesti on melko kapea ainakin omasta mielestä ja muutenkaan koko ei mene ihan normaalisti. No menihän se perus oma kokokin jalkaan, mutta jotta kengät olivat juoksuun sopivat niin piti hypätä yksi Uk koko ylöspäin. Tuo yhden Uk koon hyppäys taisi merkitä puolikasta Eu kokoa...


Kenkä on kevyt ja ohutta materiaalia mutta kengässä näyttäsi kiertävän jonkinlainen "verkko" ympäriinsä jonka tarkoitus on kai tukevoittaa kenkää.
Tähänkin kenkään on tulossa/tullut adidaksen Boost pohjamateriaali jos oikein olen ymmärtänyt. Tämän pitäisi auttaa energian suuntautumista paremmin jalasta tiehen ja mitä kaikkea. Nämä ovat kuitenkin vielä ihan Adiprene+ materiaalilla.
Tuo ainakin tuntuu aika hyvältä. Kantapäässä on pehmennystä mutta ei liikaa kun taas päkiässä vaimennusta ei juurikaan ole ja pohja on sieltä mukavan ohuen tuntuinen.

Boostia ihan tarpeeksi adiPrenessäkin..

Verkko näkyy ihan ohuen pintamateriaalinkin läpi
Kenkä on siis täysin neutraali, kevyt rakenteinen ja ilman suurempia tukia, mutta kuitenkin erittäin kiertojäykkä joka on hyvä asia. Kantapää ei ainakaan kävellessä tuntunut liian korkealta tai mitenkään jalkaa painavalta.
Oi miksi olette valkoiset..?
Ainut mistä voisi hiukan näin äkkiseltään ilman kunnon testiä kitistä on väritys. Kelta musta on kyllä tyylikäs, mutta eikö värit voisi olla vaikka toisin päin..?
Lisäksi muuten ihan tyylikkääseen kenkään on pitänyt iskeä tuo iso valkoinen kantapää, miksi se ei voisi olla musta?
Toisena vaihtoehtona olisi ollut jokin violetti, sininen, punainen joten keltamusta oli melko helppo valinta. Ulkonäkö ei siis sinällään ole mikään kauhea, mutta nykypäivän Halinalle oksennuksien seasta sitä toivoisi löytävänsä vähän enemmän hillittyjäkin värejä.

`Light makes Fast`. I hope so..
Lisää kengistä kuin enemmän ja kunnollisia käyttö kokemuksia karttuu. Futis kausihan loppuu huomenna joten kohta sitä pääseekin rauhassa lenkkeilemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...