torstai 10. lokakuuta 2013

Keskeltä treenitaukoa

Huhhuh. Tällä hetkellä tuntuu siltä että kausi loppui kyllä ihan oikeaan aikaan sillä vaikka mitään treenejä ei tällä viikolla olekkaan niin aikataulut on kyllä ihan täynnä. Koulua, töitä, arjen askareita ja vähän lisää koulua. Muutama tentti ja tehtävien erinäiset deadlinet täyttävät illat oikein mukavasti.

Ei treenejä siis tälle viikolle. Huomenna tulee vähän liikuntaa kun koulussa pitää tehdä ryhmän ohjaus ja olla muutamassa ryhmäläisenä mukana jos vain oma aikataulu antaa periksi eikä tarvitse karata koulusta aikaisemmin.
Pientä stressiä kyllä ilmassa koska koulu jutut on ihanan epäselviä ja välillä ei ota oikein edes selvää että mikä tehtävä kuuluu mihin kurssiin ja minkä kurssin tunneilla sitä edes tarkalleen on.
Kaikkea muutakin tehtävää olisi kuten erilaisten arkijuttujen hoitamista ja sopimista mutta niitä ei meinaa muistaa koska aivokapasitetti ja lyhytaikainentyömuisti on ängetty täyteen kouluasioita.

Niin ja kyllähän tänäänkin tulee melkein liikuttua kun pidän työn kautta crosstraining harjoituksen, mutta siinä ei itselle tule enempää kun liikkeiden näyttöjen verran liikettä, koska keskityn ajan ottoon, oikeiden tekniikoiden vahtimisiin ja tsemppaamiseen.
Hauskaa nähdä mitä tuosta tulee koska crosstraining treeniä en ole ennen pitänyt, monia kuntopiirejä kylläkin joten periaatteena homma on kyllä tuttu.

Viikonloppuna pitäisi juhlia jalkapallo kausi pakettiin ja lähteä risteilemään. Voi olla että on koko kauden raskain tapahtuma, mutta ei voi kun syyttää itseä, sillä johtuu vain harjoittelun puutteesta. ;)

Kun viikonloppu on takana niin sitten pistetään tänne tuubiin iso minuutti pläjäys siitä kuinka paljon ja mitä futiskausi piti sisällään, suunnitellaan syksyn ja talven treenejä sekä ruvetaan myöskin toteuttamaan niitä. Salikortti ja Adidas adizero adiokset polttelee jo...

2 kommenttia:

 1. Toisilla kausi loppuu, toisilla jatkuu ;) Olin jo valmistautunut laittamaan sulle viestiä ja kysymään sisäpiirin vinkkejä HIFK:sta mutta arpa päätti toisin.

  Onko teillä nyt kauden jälkeen omatoiminen treenijakso ja joukkueharjoitukset palaa parin kuukauden päästä vai miten? Jatkatko samassa jengissä ens kaudella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se menee. :)
   Ihan hyvä että arpa meni näin. Uskon että vahvimmat menevät nyt oikeasti ykköseen.

   Treenit jatkuisi joskus joulukuussa suht vapaina, mutta itse aloitan vasta ensi vuoden alusta jolloin treenit rupeaa muistuttamaan jo treenejä. ;)
   Teen ihan oman mielen mukaan koska mitään ohjelmaa joukkueelta ei anneta.

   Oma jatkaminen on auki monestakin syystä. Omat aikataulut, tuleva valmentaja jne...

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...