tiistai 1. lokakuuta 2013

Raudat paukkuu ja oikeaoppista salivaatetusta

Heh heh, pienen varaslähdön taisin ottaa talven salitreeneihin, sillä tänä aamuna tuli taas pitkästä aikaa tutustuttua paikalliseen rautapajaan. Tarkoitushan oli hoitaa kausi ensin alta ja ehkä vähän levätä, mut näköjään sitten ei.
Osa syyhän tähän on se että salikortti meni hienosti firman piikkiin, koska treenaaminenhan on työhyvinvoinnin edistämistä mitä parhaimmalla tavalla. No koska en itse sitten korttia hakenut niin se iskettiin eilen käpälään ja ensimäinen käyttö päivä oli tänään ensimäisenä päivänä lokakuuta.
Alkuviikon joukkueen treenit kun jää väliin töiden takia niin tie vei salille.

Tuolla salilla on tullut joskus junnuna joitain kertoja ihmeteltyä, mutta ei oikeastaan koskaan oikeasti kunnolla treenattua, joten tänään oli vähän sellainen tutustuminen saliin treenin ohella. Salihan on melkoinen rautapaja jonka laitteet on oldschool Karhua jne.. :)
Muistin kuitenkin oikein että salilla on kaikki mitä itse tarvitsen, joten kylän halvin sali riittää siis ihan hyvin eikä tule ainakaan maksettua (tai duunihan sen maksaa tosiaan) mistään turhasta mitä ei käytä.

Tutustumisen ohella sitten tein vähän sitä ja tätä...
Alkulämpö fillarilla.
Prässi 1jalka 20kg, 70kg 1 ja 2 jalkaa, 100kg 1 ja 2 jalkaa. Toistot kaikissa 12 paitsi 100kg 1jalalla 6
Kyykky: 60kg 3x12
Kulmasoutu 1kädellä 3x12 20kg
Penkki: 50kg 1x12
Työntö rinnalta niskaan ja takaisin 2x20 20-30kg ?? :D
Jalkojen nostot 2x20
Etutalja 2x12 25kg 1x12 35kg
Teidet laitteessa 1x12 both. etu 35kg Taka 25kg.
Leuat myötäotteella 5, 5 ja 4. Hitaasti, tasaisesti ja koko liikeradalle.
Soutuergo 5min -- reilu 1100m.
Fillaria reilu 5minuuttia.

Hiukan kyllä huomasi että voima tasot on tipahtanut sillä etenkin kyykyissä 60kg tuntui hiukan erilaisesta kuin keväällä. Painot olivat vähän arvontaa joissakin liikkeissä, kun taas pitkästä aikaa kävi, mutta eiköhän nuo tuosta taas löydy kohdilleen kun hiukan aikaa tekee ja kroppa tuohon salitreeniin taas herää.
Ihan hauskaa oli pitkästä aikaa, vaikka ei välttämättä siltä näyttänyt, koska eihän salilla kuulu hymyillä tai mitään, eihän..?

Vähän kyllä rupesi naurattamaan kun treenin loppupuolella saliin astelee ensin kaksi amis poikaa wifebeattereissä ja toisella kokonaisuuden kruunaa vielä farkut. Arvatkaas mitä laitetta menivät tekemään?
No penkkiä ja haukkaa.
Sitten perään vielä vähän isompi ja vanhempi kaveri joka ihan normi vaatteissa eli farkuissa jne myöskin penkkiä painamaan. Nyt oltiin selvästikkin vähän isompien asioiden äärellä.
No annettakoon pojille sen verran anteeksi että toinen vetäisi opettajalleen penkki suorituksen jolla muistaakseni saa kyseiseltä opettajalta 5 liikunnan numeroksi.
Penkin ja käsien treenaus siis annetaan anteeksi, mutta farkut ja beatterit on kyllä jotain niin anteeksi antamatonta. :D
Vähän niin kuin mies juoksemassa trikoissa.
T. Minun varusteet aina ne ainoat ja oikeat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...