perjantai 1. marraskuuta 2013

Höyhenen kevyitä rautoja

Eilinen jalkojen pumppailu meni kyllä huipputreenien osastolle, koska nyt tuntui siltä että sitä jo vähän uskalsi antaa kropalle vastusta ja sai ainakin hermotuksen piiputtamaan.
Jalkojen pumppailu oli pääaihe eilen joskin sinne on myös pitänyt mave saada koska a) kyllähän se jalkoihinkin ottaa ja b) oha se niin kivaa..

Aloitin treenin kuitenkin sillä että spurttasin himasta salille. Matkaa on joku vajaa kilometri joten jatkoin lämpöä puolentoista minuutin soudulla, jonka jälkeen päätin olevani valmis valmistaviin prässeihin.
Prässiin 100kg edestä kumia roikkumaan ja 1x15 lämmittelysarja. Sitten tiputettiin toinen jalka maahan ja 2x4 molemmille jaloille, sillä samalla sadalla kilolla.
Se yhden jalan prässeistä ja takaisin normaaleiden pariin. 100kg lisää kumia prässiin ja 2x6 sarjat sillä. Viimeiseen kutosen sarjaan etsiskelin sitten vielä jotakin limppuja ja pienen etsinnän jälkeen otin 40kg lisää kumia eli viimeinen x6 sarja 240kg + prässilaite. Sarja jäi viiteen koska joskus rikkoutunut etureisi sanoin niin, muuten suoritukset olivat hyviä ja pääpunainen..

Kumin liikuttelu kiskoilla rupesi tylsistyttämään joten siirryin maltillisiin kyykkyihin. 3x6 niin syvää kun mun nilkoil tehään, painoa 60kg. Kun kyykyt oli tehty niin etureisissä oli melko mehevä tunne, no paras tapahan saada nämä tunteet pois on treenata vastavaikuttajalihasta joten mavea tekemään.
2x6 70kg jonka jälkeen taas arvoin lisättävien kumien suuruutta ja päädyin maltilliseen 2x10kg lisäykseen. Viimeinen x6 sarja siis 90kilolla.
Tykkään tehdä maven niin että ladon vähän lantiota matalammalla olevaan tankoon painot, nostan rojut siitä ilmaan ja astun pari askelta eteen ja suoritan. Siitä sitten pakittamalla takaisin telineisiin. Ärsyttää ladella painoja jos ne ovat maassa.

Mave tehty joten siirryin iloisin mielin viimeistelemään jalkojen kurjuutta. 2x12 sarjat niin takareisi kuin etureisilaitteellakin. Siihen päälle askelkyykkykävelyä 20askeleen verran 16.5kg kässärit käsissä roikkuen.
Pohje laitteella piti tehdä vielä 2x12 sarja 40kilolla, mutta eka sarja jäi kymmeneen kun hermosto veti itsensä umpisolmuun ja tarjosi kramppia pohkeille. Loppuun kuitenkin puolentoista minuutin soutu, kun eihän se voi pahaksi olla.
Sitten juoksu kamat takaisin päälle ja spurttaamaan takas kotiin. Vaikka matkaa on se vajaa kilometri niin silti jotutui kaksi kertaa vaihtamaan kävelyksi, kun pohkeet kramppailivat. Himassa suihkun jälkeen ensimäinen asia listalla olikin magnesiumin ja veden tankkaus.

Loppuilta ansaitusti sohvalla pleikkarin ohjainta kannatellen ja iltaruuaksi liian monta paistettua kananmunaa ja pekonia.
Huippu treeni, huippu päivä ja sika hyvä sydämmenpysäyttäjä iltapala. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...