torstai 17. lokakuuta 2013

Back to basics

Alaselkää vähän jumittaa, vatsalihakset ovat krampanneet ja ovat arat sekä kainalot on törkeän kipeät. Selvästi ekat salitreenit siis suoritettu. 2 kertaa ja tänään tulee jo kolmas. Ekassa setissä vatsalihakset kramppasivat oikeastaan heti alussa ja voin kertoa että ei tuntunut mukavalta. Onneksi treenin pystyi kuitenkin vetämään loppuun. Kainalot on kipeenä koska nyt kahtena peräkkäisenä päivänä on tainnut tulla n. 10 5toiston sarjaa leukoja, muiden keskivartalo ja yläkroppa treenien lomassa.
Kannattaa aloittaa sillee hissuksiin. Joopa joo..

Olenkin nyt suunnitellut ohjelman jolla lähden liikkeelle ja pyrin etenemään ainakin jouluun asti. Pääpaino on salitreenissä jonka lisäksi tulee yksi pitkä aerobinen sekä yksi vähän enemmän sykettä nostava treeni.
Karkeasti näin:

Ma: Kuntosali. Jalat terävä
Pääliikkeinä takakyykky, prässi, rinnalleveto ja boksi hypyt

Ti: Kuntosali. Keskivartalo
Pääliikkeinä mave, ylätalja, leuat myötäotteella, vatsat ja selät

Ke: Kuntosali. Yläkroppa
Pääliikkeinä penkki, kulmasoutu, etutalja, työntö, kädet käsipainoilla ja leuat vastaotteella

To: Kuntosali. Jalat
Pääliikkeinä Syväkyykky, Kyykky, Prässi ja askelkyykky kävely.

Pe: Kaukalopallo/ Kuntosali. Keskivartalo
Jos sali niin yhdistelmä Ti ja Ke treeneistä

La- Su: Pitkä aerobinen
Metsässä tai muussa epätasaisessa maastossa kävely hölkkää joko sauvoilla tai ilman. 1h 30min ja siitä ylöspäin.

Tuollaisella lähdetään nyt siis liikkeelle. Perjantaisin on todenäköisempää että olen kaukalopallossa kuin salilla, mutta jos työt estää kaukkiksen niin siinä tapauksessa paikkaan salilla.
Viikonlopun aerobisessa sauvojen mukana olon ratkaisee se että opinko niitä käyttämään, koska joskus niiden oikeaoppinen käyttö on ollut itselle vähän hankalaa. Se mitä tuolla kaduilla näkee tehtävän kyllä onnistuisi, mutta oikeaoppinen käyttö tosiaan ei välttämättä. Treeni kuitenkin on ainakin puolitoista tuntia pitkä ja painellaan jossain mäkisessä maastossa, mieluiten jopa metsässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...