sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Mikä tämä viikko..

Jaahas sitä on sitten jo sunnuntai-ilta tullut íhan varkain. Tiistain keskivartalon jälkeen on jokunen treenikin tehty ja melkein jopa suunnitelmien mukaan. Keskiviikkona yläkroppaa, torstaina toisen jalkapäivän jätin tekemättä koska tunnin kahvakuula tuli ohjattua ja tehtyä. Sai riittää sille päivälle vaikka vähän kyllä mietin vielä salille menoakin. Koin kuitenkin turhaksi lähteä koska kroppa ja pää oli kyllä melko energiaton.
Perjantaina sitten taas sykkeiden nostoa kaukalopallon muodossa ja sehän oli ihan yhtä hauskaa kuin viimekin viikolla, tosin jalat olivat vähän paremman tuntuiset kun viikko sitten, jolloin pohjalla oli ekan viikon treenit.
Bulggimaitoo. Koska siitä tulee parhaat capuccinot
Viikonloppu onkin mennyt sitten ihan suunnitelmien mukaan eli lauantaina lepoa ja tänään sunnuntaina pitkä rauhallinen aerobinen. Maastona oli sama haastavan vaihteleva kuin viimekin sunnuntaina, mutta nyt kävelyyn otin sauvat kaveriksi. Niiden kanssa meneminen ei nyt mitään huikean hienon näköistä tainnut olla, mutta keskiverto mummoa paremmalla tekniikalla silti kuitenkin mentiin. ;)
Jonkin verran sai kyllä lisää tehoa menoon etenkin ylämäissä kun vähän vielä keskittyi työntämään.
1h 25min meni lenkillä aikaa, 8.3 km siinä ajassa ehti kulkea ja keskivauhti oli vajaa 6km/h.
Sykemittari ei jostain syystä saanut yhteyttä kelloon ja keskisyke näyttääkin hiukan yli viittäkymmentä.. :D

Kerrataan vielä tuota keskiviikon yläkroppa treeniä. Pääliikkeet olivat käsipainoilla tehtävät hauis, ojentaja, rinta,olkapäät, kulmasoutu sekä penkki, etutalja, työntö ja vastaote leuat.
Hauis 1x20 14.5kg, 1x20 11kg. Rintalihakset 2x20 14.5kg. Olkapäät 1x20 11kg 1x20 9kg. Ojentaja 2x20 14.5kg (molemmat kädet kerralla). Kulma soutu 2x20 20kg (yksi käsi kerrallaan)
Penkkiä 1x3 60kg, 2x5 40kg. Vastaote leukoja 3x5 ja 1x max. Työntöjä tein 20kg tangolla 2x20 ja hommahan menee niin että työnnöt lähtee vuorotellen niskasta ja rinnalta sekä rivakalla vauhdilla..
Vastaote leuat tein niin että 2x5 oli keskellä treeniä ja sitten viimeisenä liikkeennä 1x5 ja 1x max. Maksimi oli tänään 7½ koska 8toisto jäi siihen että otsa oli tangon kohdalla ja siitä ei vaan enää enempää noustu.
Loppuun vielä n. 5min soutamista ja job done..

Melkein joka päivä ihan sumussa.
Ensi viikolla pitäisi mennä täysin suunnitelman mukaan koska ei ole ryhmän ohjausta eikä mitään muitakaan tapahtumia joka söisi jonkin suunnitellun treenin pois. Maanataina siis aloitetaan jalkojen terävällä treenillä. Toivottavasti huomenna olisi enemmän tilaa kuin viikko sitten että pääsisi rauhassa niitä rinnallevetojakin vähän vapailla tekemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...