maanantai 7. tammikuuta 2013

Painonnousua ja kropan mitat

Onpa hauska sana tuo painonnousu.
Yleisestä mielipiteestä (veikkaan) poiketen tuo on ihan tapahtumanakin mukava juttu. Loppukesästä/syksystä viimeksi oikeastaan vaa`alla ja silloin paino näytti päivästä riippuen jotain 66.5 ja 68.5 välillä. Sinällään noista ei ihan hirveän hyvää vertailua voi ottaa kun välillä mittaus tapahtunut aamupalan ja lounaan välissä ja välillä vasta lounaan jälkeen.
Paino siis heittelee hiukan joka nyt on ihan normaalia koska kulutus on etenkin kauden aikana tosi kovaa ja suusta menee alas myöskin melkoisesti tavaraa.

Tänään sitten pitkästä aikaa kävin astumassa vaa`alle ja sinnehän pompsahti aivan tuntematon kymmenluku.
70.3 ja tämä mittaus oli vielä ennen lounasta. Aivan mahtavaa. Tässä ollaan painavimmillaan, ever.  :D

Olen kyllä huomannut pieniä vinkkejä siitä että tuo kahden kuukauden salitreeni olisi pieniä muutoksia tehnyt kroppaan. Osa vihjeistä on ihan suoraan peilistä nähtävissä ja toiset taas huomaa kun laittaa tiettyjä vaatekappaleita päälle.
Hiukan on siis reisiin ja pakaroihin tullut lihasmassaa koska lämpöhousut ja kerraston housut tuntuvat napakammilta kuin ennen. Tai sitten ne on vaan kutistunut pesussa. :D

Pieni ja kapea sitä ollaan edelleen mutta jotta asia muillekkin ehkä hiukan enemmän aukeasi, annan ympärysmittoja, joihin voitte vaikka verrata.

Vyötärö: 80cm
Lantio/pakarat: 95cm
Reisi: 57cm (levein kohta), 42 (polven yläpuolelta)
Rinta: 92cm
Hauis: 31cm

Pituus 178cm ja paino 70kg. Rasvaprosentti 9 tai vähän alle. Jos haluaa vakoilla miltä nuo mitat noin about näyttää niin Täällä ja täällä on pari kuvaa jotka on otettu tuolla syksyllä ennen salikuuria. Noihinkin kun nyt vertaa niin huomaa kyllä pientä eroa. Hyvä niin. :)


Tänään oli treeninä joukkueen kanssa tehty lenkki+kuntosali. Puolituntia n. 10km/h juoksua ja sitten kokovartaloon tehty 60min kuntosalitreeni. Ei mitään ihmeitä vaan jalat suht maltillisilla painoilla ja mahd terävästi tehtynä ja muuten ihan perus lihaskunnon treenaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...