torstai 3. tammikuuta 2013

Ekat futistreenit

Tänään lähti joukkueen treenit taas pyörimään, eli pääs taas pitkästä aikaa vähän potkimaan. Aika paljon oli porukkaa treeneissä mukana ja mentiin ihan kivalla temmolla näin tammikuun alun treeneiksi.
Aika hyvin sitä omatkin jalat liikkui ja jaksoi ihan treenien loppuun asti juosta. Ehkä ihan lopussa  vedetty, 35m täysii tonne ja 35m täysii takaisin, vetäisi hapot ja iski sykkeen sinne pariin sataan. Kyllä siitäkin sitten kuitenkin palauduttiin, mutta kesällä olis hyvä jos se tapahtuisi vähän nopeammin. :)

Jalat siis liikkui, mutta se pallo ei kyllä sitten meinannut totella niin ollenkaan. Oli vähän sellaista ensinmäisen treenin taikaa ilmassa ja sehän ei ole kovin hyvä juttu.
Oho, se pomppas. Ohoh nyt se ei pompannutkaan.

Treenithän koostui alkuhölkkäilystä, sitten erinäisiä syöttely juttuja, jonka jälkeen vähän isompaa syöttämistä ja maalintekoa. Sitten reilun pituinen peli ja loppuun vielä pieni hölkkäily.
Perus 1h 30min tuollaiseen menee aikaa.

Iltapala + kanamuna ja lisää juomaa
Nyt sitten vaan iltapalaa naamaan ja voisi kerrankin muistaa venytellä nyt illalla, niin jalat eivät ole sitten ihan niin hirveän jumissa huomisissa treeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...