maanantai 14. tammikuuta 2013

Yoga weekend

En sitten arponutkaan itselleni palauttavia lenkkejä viikonlopuksi vaan päädyin hiukan yllättävämpää ratkaisuun sillä tein lauantaina ja sunnuntaina yoga ohjelman.
En kuitenkaan ollut missään ohjatussa vain tein tämän ihan olohuone olosuhteissa. Tietystikkään liikkeitä en vetäny mistään ulkomuistista vaan Bob Harper ne tunnit veti tv:n välityksellä.
Sama tyyppi on kuulemma Suurin pudottaja sarjassa coachina mutta kun en kyseistä sarjaa seuraa, niin olin siitä täysin tietämätön ennen tätä.

Posti oli jo hetksi `hukannut` lähetyksen, mutta se onneksi löytyi...

Lauantaina ohjelma tuntui melko pahalta sillä kyseessä oli yoga for the warrior, tai jotakin siihen suuntaan, mutta kuitenkin vähän kuntopiiriä ujutettu ohjelmaan mukaan. Tuskaa siksi että olin niin totaalisen tukossa ja jumissa.
Sunnuntaina tein sitten saman ohjelman koska tällä kertaa ei ollut tarjolla oikein muuta sopivaa. Yoga ballet ei oikein tuntunut hyvältä ajatukselta :D ja mitään cardioita en halunnut vaan enemmänkin juuri vähän jooogaaa ja sen sellasta.
Sunnuntaina meni jo paremmin kun paikat oli vähän auennut ja liikkeet tutumpia.
"Siihen nähden että tää treeni on oikeastaan niin vähän sua, kun vain voi olla, niin teet kyll yllättävän hyvin."
Kuului elämänkumppanin arvio mun joogasta joten kaipa se meni ihan siedettävästi. ;)
Tuosta voi käydä tsiigaamassa pienen pätkän kyseisestä treenistä.

... ja sain kuin sainkin itselleni uuden koululaukun
Tänään on sitten taas paluu vähän normaalimpaan treenaamiseen sillä vuorossa on joukkueen kanssa tehtävä lenkki+punttisali.
Tod. näk. n 30min tasavauhtinen juoksu ja siihen sitten 60minuuttia salia päälle. Nyt kun Garmin on viimeinkin ladattu niin taidanpa tarjoilla teille tulevaisuudessa hiukan sykkeitä tämän päivän treenistä nähtäväksi.
Ajattelin myöskin napata sykkeet yhdestä pallotreenistä joka tulee olemaan torstai. Voi vähän verrata edellisiin mittauksiin ja sitten keväämmällä sama tietysti uudelleen.

2 kommenttia:

 1. Loistavaa, paketti löytyi!! Ja hieno laukku siellä kyllä oli, ettei mikään ihme, vaikka sitä kovasti odottelit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olivat jemmanneet sen jonnekkin kasan alle..
   Kiitoksia, oli kyllä juurikin sellainen ja vähän enemmänkin kuin odottelin. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...