perjantai 11. tammikuuta 2013

Jalat muussina

Huh huh, mitkä hapot jaloissa. Eilen oli ohjelmassa noin 1h 15min treenipeli normi treenien sijaan ja kun vastassa oli Veikkausliigajoukkue niin sai painaa kyllä ihan täysiä.
Hyvin jaksoi juosta, mutta vielä on huomattavissa sellainen seikka että mitä nopeammaksi ja terävemmäksi liikkuminen menee niin sitä pahemmin iskee hapot jalkoihin. Suorat kovat juoksut ei tunnu juuri ollenkaan.
No intervalli ja spurttitreenit pitäisi kyllä tuon ongelman hoitaa kuntoon ennen kesää.

Sotavammoja pelistä. Jos muistais leikata ne kynnet lyhyiks
Tänään sitten oli ihan normaalit 1h30min treenit ja jalka ei liikkunut sitten yhtään. Täyttä jumitusta ja mössöä. Sellaista diesel tasavauhtia ja sillähän ei jalkapallossa ihan hirveän pitkälle pötkitä.
Viikonlopun treenit on vähän auki mutta jotain pitäisi kyllä keksiä. Huomiseksi todenäköisesti kyllä arpomakone arpoo jonkunlaisen palauttelevan lenkin. Se että onko se lyhyt vai pitkä selviää varmaankin vasta sitten kun olen tien päällä juoksemassa.
Recover kompressiosukat puristaa pohkeista vähäisenkin koon piiloon ;)

Tänään oli sitten myös ensimäinen koulupäivä. Suht paljon kaikkea käytännön juttuja liittyen tulevaan opiskeluun ja kaikkien verkko juttujen hoitoon ja käyttöön.
Viralliset opiskelut alkaa vasta reilun viikon päästä, mutta kyllä sitä nytkin on jo hiukan kotiläksyjä tehtävä ja sitä perhanan ruotsia pitää koittaa kyllä lukea.
Nyt taidan painua venyttelemään ja sitä kautta pehmeiden patjojen ja peittojen väliin.
Hyvät viikonloput.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...