torstai 17. tammikuuta 2013

Treenit ulkona -17c pakkasessa

Valmentaja oli vähän unohtanut tsiigata lämpömittaria joten treenit pidettiin vaikka pakkasrajat menikin vähän rikki.
Ei kuitenkaan kuin tunti siellä paleltu ja kyllä siellä jotenkin jopa pärjäsikin kun tasaisesti vaan pysyi liikkeessä. Vähän oli liikuminen silti kankeaa ja ihan täyttä hönkää ei voinut kyllä mennä koska keuhkot olis varmaan sanonut sopimuksensa irti.


Vihdoinkin garminissa oli virtaa ja jopa muistin ottaa sen mukaan joten sykkeet ja muut faktat tuli nyt treenistä talteen.
Keskisyke näyttäisi olleen 129 ja huiput 173. Suht tasaista heittelyä, paitsi tuo yksi keskivaiheen kohta jolloin oli pieni juoma ja venyttely tauko.

Alussa ihan perusjuoksua ja sitten vähän muuta alkulämpö liikehdintää.
Sitten puolen kentän alueella pallonpito peliä eli pelataan ilman maaleja. Tässä olikin sitten nuo treenin kovimmat sykkeet ja suht hyvän pätkän pysyivätkin tuolla 160 tuntumassa.
Sitten tuo juomatauko jonka jälkeen sitten pistettiin maalit paikoilleen ja ruvettiin pelaamaan puolen kentän peliä maaleihin.
Tässä vaiheessa ei enää säntäillä ympäriinsä koko puolikkaan alueella vaan pelataan jotain paikkaa joten sykkeet vähän matalammat ja  enemmän heittelyä. Pallo kun on muualla niin ei tarvii hirveesti stressaa mutta sitten sykkeet taas nousee kun joutuu enemmän peliin osallistumaan. 

Huomisetkin treenit menee varmaan myös aika metsään tuon pakkasen takia, koska joidenkin päättäjien ja muiden takia ihmisten koko kaupungista ei löydy enää hallia missä voisi näillä pakkasilla treenailla. Pitää siis palella tai sitten perua treenejä. Tietysti jos tulee joku pidempi pakkas jakso niin sitten mennään evakkoon johonkin vähän pidemmälle, mutta melko syvältä tää järjestely tällä hetkellä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...