tiistai 29. tammikuuta 2013

Stressiä, dementtiaa sekä flunssa

Vähään aikaan ei olekkaan tekstiä tullut enkä ole kyllä ehtinyt juurikaan lukea muitakaan blogeja. Hiukan kiirettä paitsi että sunnuntaina olisi ollut aikaa, mutta ei juurikaan kirjoitettavaa koska flunssa aloitti mussa asustelun silloin. Asustelee vieläkin, mutta onneksi ei ole pysyvästi taloksi jäävä.

Hiukan on ollut stressiä erinäisistä asioista. Lainaa, asuntoasioita, ekat kunnon kouluviikot jne.. Huonosti nukuttuja öitä, kiireisiä päiviä ja puhelimessa roikkumista. Siihen päälle nyt sitten vielä tämä flunssa mikä on kyllä varmaan myös osittain noiden muiden juttujen syytä.

Eilen kävin kevennetysti treenailemassa kuitenkin. Ulkona juoksemisen sijaan poljin 40min kuntopyörää sisällä ja tein n. 50minuuttia kokovartalolle kohdistuvan salitreenin. Pieniä painoja ja syväkyykkyjä sekä sumokyykkyjä esim tuli tehtyä. Liikkuvuutta ja ylläpitävää olisi niiden tarkoitus treenata. Penkissä taisi olla ainoastaan suht normit painot ja sitten tietysti taljoissa ja muissa omanpainon avulla tehtävissä, tottakai.
Penkissä taisin tehdä 5sarjoja reilulla 50kg ja ajattelinkin että ensi viikolla voisi pyytää jonkun vähän varmistamaan ja tehdä 70kg eli omalla painolla, tai ainakin kokeilla.
Eikös jokin penkin raja, joissain testeissä tai jossain, ole juuri se että nostaa oman painon??

Tänään vähän arvoin että menenkö vai en ulkona oleviin treeneihin. Puhelinrallin jälkeen kuitenkin päätin että menen tuulettamaan päätä, silläkin uhalla että olen sitten loppuviikon enemmän flunssassa. Autossa sitten tajusin, että ohops, olen menossa ihan väärään aikaan treeneihin. Silloin kun olisin kentälle tullut niin treenit juuri sopivasti loppuisi.
No eipä menty sitten treeneihin, vaan auto ympäri ja kotiin potemaan flunssaa pois.

Päivät on vähän sekaisin ja sitä myöten myös noi aikataulut. Sen siitä saa kun tekee töitä välillä ja sitten taas lorvii vaan koulussa. Ei näin yksinkertainen pää pysy sellaisella rytmillä perässä, vielä. :)
Nyt keittelen teetä ja koitan saada vaikka jonkun koulutehtävän tehtyä, ettei mene tämä ilta ihan hukkaan. 

2 kommenttia:

 1. Ei penkissä välttämättä vielä näillä meidän painoilla varmistajaa tarvita, jättää vaan lukot pois niin kiekot voi vaikka kipata sivulle tai sitten liuttaa rintaa pitkin alas ja nousee istumaan pois painon alta.

  Itsellä aikalailla samat sarjapainot 50-55kg vitosia ja sitten voimakestävyyttä 15x3 settejä kevyemmillä painoilla. En tosin hae mitään maksimipainoja muutenkaan kun pidän selän penkissä kiinni ja punnertelen pelkillä ojentajilla. Rintakin taitaa tossa saada osumaa mutta selkä treenaantuu sitten leuanvedolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta kun ei ole hirveä vaiva pyytää kun niitä siinä ympärillä pyörii. Mielummin kuitenkin niin kuin että tiputtelee sitten painot niiden jaloille.

   Joo itsekkin tulee pidettyä suht kapeaa apinaotetta ja selkä pienellä kaarella. Rintaa ja ojentajia siis.
   Itsekkin teen ihan perusvoimaa ja kestävyttä, mutta ajattelin että tuon oman painon voisi kyllä nostaa koska luulen sen tästä nyt menevän, sen enempää siitä stressaamatta.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...