keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kiittäkäämme suorinjaloin tehtävää mavea

Itseasiassa ei pitänyt edes tehdä tuota liikettä maanantaina, vaan pelkästään normaaleja. Treenin jälkeen kuitenkin katsoin vähän toisen mave tekniikan perään ja esittelin suorinjaloin tehtävän, koska normaalilla ei tullut kuulemma tarpeeksi tuntoa takareisiin.
Siinä sitten ihan jokusen kerran näytin miten homma toimii jne, suht pienillä painoilla vielä, mutta heti pamahti takareidet jumiin.
Suorin jaloin rupesin vaihtamaan kenkiä treenin jälkeen jalkaan niin heti ilmoitti takareidet että kannattaisi koukistaa niitä polvia.
Maanantai ja tiistai meni kyykkiessä koska venytystä ei oikein voinut takareisille jakaa.

Nyt on pahimmat tuntemukset jo takana mutta arkuuden tilalle tulee kankeus, joten nyt kun jo pystyy niin pitää kyllä jalkoja venyttää ihan kunnolla.

Tänään jatkoin aamulenkkiin tutustumista viime viikon tapaan ja kävin juoksentelemassa tuollaisen 25minuutin pätkän. Heräsin klo 8.00 ja lähdin juoksemaan klo 10.00 joten kroppa oli jo kivasti herännyt, mutta paikat aika tukossa.
Syemittarissa ei vieläkään akkua, mutta nyt otin asiakseni että en vain tökkää sitä kiinni koneeseen vaan myös varmistan että se rupeaa latautumaan, joten seuraavalla lenkillä saa jo vähän faktaa pöytään.
On ollut ihan tylsää kun ei ole voinut katsella tietoja juoksusta lenkin jälkeen. Kyllä tuo laite vaan toi ja tuo edelleen hirveän paljon motivaatiota ja uutta intoa lenkkeilyyn.

Kuva ei ole tältäpäivältä, joten kuvitelkaa mustat salomonit jalkaan ja pipo sekä hanskat.

Alkuviikko näyttää treenien osalta tältä:
Ma: Lenkki 30min + 60min kuntosali (koko kroppa)
Ti: Lepo
Ke: Aamulenkki 25min.

Alkuviikko mennään siis suht kevyesti mutta jo huomisesta lähtien nostellaan taas vähän kierroksia, kunnes taas koittaa sunnuntai ja sitä kautta alkuviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...