maanantai 10. syyskuuta 2012

I ♥ your blog tunnustus

Elämän menoa kirjoittava Liikkeessä tunnusti tässä taannoin  että ♥ mun blogia, joten saan nyt sitten itse tehdä samaa viidelle mun mieleen olevalle blogille.
Elämän menoa blogista voi kaikki juoksua harrastelevat käydä hakemassa vähän motivaatio kilometrejä. Toivottavasti Liikkeessä kirjoittaa jatkossa vieläkin enemmän sekä tarkemmin lenkeistä ja fiiliksistään.


Liikkeessä kuvaa blogiani näin:
Ajatuksia lenkkipoluilta- blogin kirjoittaja kertoo liikunnasta miesnäkökulmasta. Teksteissä huokuu se, että hän liikkuu juuri niin kuin hyvältä tuntuu ja on järkevää. Entisenä jälkapalloilijana pääsen fiilistelemään futiselämää hänen bloginsa kautta. Ymmärtääkseni hän opiskelee tai on opiskellut  samaa alaa kuin minä, joten tämänkin takia on välillä lueskella hänen tekstejään.

Aikalailla oikea fiilis tuossa kuvauksessa on, mutta pari pikku viilausta voisin tehdä.  Joudun kyllä treenaamaan jalkapallon takia tietyn verran, joten ihan fiiliksen mukaan ei voi mennä. 4 `pakollista` tapahtumaa on aina viikossa ja aina samaan aikaan. :)
Olen tosiaan jo valmistunut urheiluhieroja ja itseasiassa nyt vuodenvaihteessa tulee 3vuotta siitä kuin valmistuin.
Kiitokset vielä kerran tunnustuksesta Liikkeessä.

Nyt olisikin sitten itse valittava vain 5blogia jotka tähän listaan kelpuutan.
Viralliset ohjeet menee näin:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.  
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
 
Koska lukuluettelossani hyviä blogeja on enemmänkin niin suosittelen kaikille koko listan vakoilemista omasta profiilistani.
Myöskin hyvien blogien mainostaminen itselleni on suotavaa, joten nyt kaikki luvan kanssa blogeja mainostamaan kommenttiosioon, oli se sitten omasi tai vain mieleisesi.

Tässä on omaa mielenkiintoani ylläpitävät:

1: Jaanaban Liikuntapäiväkirja. Varmaan se ensimäinen kiinnostava blogi, johon törmäsin kun blogeja aloin selata. Vaikka lajit eivät juoksua lukuunottamaat juurikaan kohtaa, niin on hienoa lukea kuinka joku on vaihtanut elämällään suuntaa noin komeasti. Innostavaa, positiivista ja lämminhenkistä stooryä. Rastoista myös iso plussa tottakai. ;)

2: Liian isot lihakset. Olen suht tuore lukija tämän blogin suhteen, mutta on mukava seurata hienon simppelinä pidettyä salitreenaamista. Myöskin Tiitin simppelit `tältä näytin tänään salilla` kuvat ovat hauskoja. Älä pliis rupea yhtään enempään poseeraamaan jatkossakaan. ;)

3: Endorfiinikoukku. Sitten joskus, kun taloudessa pyörii enemmän kuin kaksi ihmistä, haluan olla yhtä tehokas. Toisaalta blogissa ei piilotella sitäkään jos energiat on vähissä tai jos jokin ei mennyt niin kuin piti. Hyväntuuliset kuvat arjen juhlista piristävät varmasti, etenkin näin syksyllä ja blogissa on sopivasti asiaa myös muustakin kuin pelkästä liikunnasta.

4: Paljasjalkamatti juoksee välillä maratonin ja välillä vaelletaan metsässä, aina tottakai paljainjaloin. Juoksemisesta ja barefootista kiinnostuneena on erittäin mielenkiintoista seurata moisen puritanistin menoa. Hommaa ei kuitenkaan taideta tehdä verenmaku suussa, vaan hymyssä suin. Isot pointsit siitä. Laajoista kisaraporteista iso plussa, kuin myös kuvien ja videoiden määrästä.

5: Chiliä ja sivuhuomioita. Chilivaari kertoo ja näyttää miten niitä kasveja kannattaa hoitaa. Huikeasta tietomäärästä huolimatta Vaari on nöyrinmielin, eikä tuputa tietoaan ja muistaa aina muistuttaa että hänen tapansa ei ole välttämättä se paras. Yleensä Chilifoorumilla kuitenkin todetaan yhteen aäneen että `kyllä se on`. ;) Jos innostut chilin kasvatuksesta niin tämä on ensimäinen blogi jota kannattaa käydä läpi selaamassa.

Listan ulkopuolelle jää valitettavan monta hyvää blogia, mutta käykää profiilista vaikka vilkaisemassa loputkin. Nyt vaan niitä teidän ehdotuksia kehiin...

5 kommenttia:

 1. Kiitos, tämmösestä tulee kyllä iloiseksi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mukavasta blogista. :)

   Poista
 2. Mahtista, kiitos :D (Pitää kyllä todeta, että jos mulle jonain päivänä kasvaa semmoiset isot posetuslihakset, aloitan välittömästi niille oman blogin, joka koostuu pelkästään poseeraustuskuvista esim. "minä ja hauis liikennevaloissa" ja "minä ja hauis keittiössä".)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen blogi voisi olla kyllä toisaalta siisti.
   Vielä kun paikat olisivat aina mitä kummallisempia.
   `Tässä pohjelihas oopperassa` ;)

   Poista
  2. Hahaha. Ihan sikahyvä idea! Tiiti, sulla alkaa olla jo lihaa sen verran, että kohta voi olla jo tuon blogin aika. :)

   Ja kiitos, sait myös minulle hyvän mielen! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...