perjantai 28. syyskuuta 2012

Keventely sen kun jatkuu..

Tuntuu että kroppa on väsynyt ja jumissa. Menekin nyt vielä normaaliakin enemmän ihan fiiliksen mukaan.
Tällä viikolla se tarkoitti sitä että salilla nostelin painoja ainoastaan maanantaina. Joukkueen treenit on tullut vedettyä ihan normaalisti, mutta jotenkin niissäkin tuntuu että keuhkot ei meinaa aueta ja pumppu hakkaa hirveää kyytiä jo paljon helpommasta kuin kesällä.
Taitaa ruveta pitkä kausi hiukan näkymään.
Jatkan keventelyä vielä ensi viikonkin ja sitten loppuukin jo kausi. Viikon vetelen sitten ihan ilman liikuntaa, pois lukien coopperin juoksu, jonka aion käydä vetäisemässä lepoviikolla.

Kenttien kanssa on vähän ongelmia. Nurmet rupeaa olemaan jo niin pehmeitä että niille ei ole järkeä mennä, joten jokainen treeni arvotaan. Mukava odotella aina viestiä, missä kerrotaan että missä ja milloin. Tänäänkin ihan outo aika ja lenkkaritkin pitäisi olla taas varalla. Saa nähdä mitä taas päästään tekemään. Onneksi sunnuntain viimeinen kotipeli pitäisi päästä pelaamaan vielä nurmelle. Vaikka se varmaan hiukan mutaa jo onkin...

Huomenna suuntaan kameran kanssa läheiselle leikkikentälle kuvaamaan leikkikenttä kuntopiiriä. Liikkeet on koottuna ja hauska nähdä kuinka monta niistä pystyy tuolla puistossa tekemään, niin kuin suunnittelin, sillä en oikein tiedä mitä kaikkea tuolla leikkipuistossa on.
Niin kyllä, en vieraile usein leikkipuistoissa... :)
Kuntopiiri postauksen saan ja huomis iltana tod. näk. valmiiksi (jos jaksan) joten pysykäähän kartalla..

Ai niin, uudistan blogin ulkonäköä joten se tulee tässä lähiaikoina ehkäpä vaihtelemaan aina vähän sieltä täältä. Piti tulla vaaleampi, mutta tuleekin näköjään tummempi.. :D
Jos on ideoita tai mielipiteitä ulkoasua koskien niin otan ne mielellään vastaan...

2 kommenttia:

  1. Hei! Tulin vastavierailulle ja täällähän onkin paljon mielenkiintoista juttua! Tulen toistekin!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...