keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Juoksemaan juoksemaan juoksemaan

mä haluaisin...
Jalat on jumissa. Sunnuntain peli pehmeällä kentällä loi tähän hyvät pohjat ja vaikka niitä kompressiosukilla ym. palauttelinkin niin eilinen kovatempoinen treeni nosti hapot takaisin. Ensi viikon tiistaina nappaan sykemittarin mukaan että saan vähän faktaa ja käppyrää talteen, vielä kun noita kovempia tiistain treenejä on. Siitä kuitenkin sitten viikonpäästä tarkemmin.

Kana-pekoni pastaa. Höyrytettyjä vihanneksia voilla ja punajuuri

Tekisi jotenkin mieli juoksemaan. Kymppiä, tonniviissatasta, neljääsataa, oikeastaan ihan mitä vaan. Kuitenkaan nyt loppukaudesta ei viitsi ihan hirveästi vedellä ylimääräisiä rankkoja settejä, kun futiksen pelaaminen on juurikin noiden pehmeiden kenttien takia normaalia raskaampaa.
Toisaalta jos itselleni näissä viimeisissä peleissä napsahtaa keltainen kortti, niin seuraava peli on pakko huilia pelikiellon takia. Jos tälläinen skenaario tapahtuu parin seuraavan pelin tiimellyksessä, niin sitten kyllä pääsen juoksemaan.
Tässä lähellä olisi tulevanviikon lauantaina ihan virallinen juoksutapahtumakin, mutta jos en ole silloin pelikiellossa niin se menee kyllä ohi. Jos pelikielto napsahtaa johonkin muuhun kuin tuon viikon peliin niin sitten tyydyn juoksemaan ainoastaan coopperin tai jotain vastaavaa.

Coopperin tulen juoksemaan joka tapauksessa vielä syksyn aikana. Viimeistään siis ensi kuun puolella. En ole ikinä mitenkään rakastanut coopperia, mutta koska viime kerrasta on jo pirusti aikaa ja silloin olin huonossa kunnossa, niin nyt haluan käydä sen juoksemassa. Yli 3000m, kuinka paljon niin sillä ei ole oikeastaan väliä. Menee sen minkä menee.
400m haluaisin käydä myös juoksemassa, joten voi olla että sekin tulee myös juostua. Tähän kuitenkin ehkä perään. :)

Viimeksi olen juossut coopperin tosiaan armeijassa. Ensin sinne mennessä ja sitten sieltä lähtiessä.
Kun sinne menin olin ihan hyvässä kunnossa ja kun lähdin olinkin jo sitten reilusti huonommassa.
Isot pojat olivat kertoneet että ameijaan meno testeissä ei kannata olla liian hyvä jos ei halua pitkää palvelusta, niimpä hölkkäilin coopperista ekat 10m sellaista kivaa ja kivutonta vauhtia. Sitten kun sanottiin että 2min jäljellä ja juostun matkankin kuulin niin lähdin kiihdyttelemään.
Siinä katsoi ajanottajat ja kouluttajat silmät pyöreinä kun yksi painaa viimeiset kaksi minuuttia kuin siivillä ja ohitteli kertaalleen ne parhaankin tuloksen juosseet. :D
Tulos oli tuolla juoksulla muistaakseni 2400 ja risat.
Rahkeita olisi ollut siis parempaan, mutta kun isot pojat....

Armeijasta lähtö coopperissa olinkin sitten selvästi huonommassa kunnossa 6kk huono treenailun takia. Lähdössä yksi juoksija lähti menemään suht reippaasti ja ajattelin että tuo menee liian kovaa en lähdä mukaan. No menoa jatkui sen verran että eroa tuli reilu 100m, sitten vauhti tasoittui samaan kuin omani. Siinä sitten juostiin samalla etäisyydellä koko juoksu.
Edellä juosseen tulos tasan 3000 ja mun n. 2800 ja risat. Olisikohan pitänyt lähteä alussa peesiin, muistan miettineeni. :)

Nyt siis syksyllä käydään coopperi juoksemassa. Se että ei ole vetoapua ei oikeastaan haittaa, koska kello näyttää kyllä nopeuden ja yksin juoksemalla saa sen `realistisen` tuloksen omasta juoksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...