perjantai 21. syyskuuta 2012

Mutapainia vai suofutista?

Syksy on taas niin pitkällä että jalkapallokenttiä ruvetaan sulkemaan ja joukkueita ajamaan mitä epämääräisempiin paikkoihin vetelemään viimeisiä treeniviikkojaan. Tässä yhtelössä isot ja pahat syövät pienempänsä. Mitä nuorempi ikäluokka tai matalampi sarjataso, sitä epämääräisempi harjoituspaikka ja aika.
Onneksi ollaan suht isoja ja pahoja joten tilanne on vielä suht ok. Ja onhan noita tekonurmiakin, mutta kun pelit pelataan luonnon-nurmella olisi ihan kiva treenatakkin sellaisella, koska tekonurmella pelaaminen on aikalailla eri peli.
Eilen koitti ensimäistä kertaa se tilanne että jouduttiin evakkoon, `omalta` hyvältä nurmelta. Pari hassua tapahtumaa tulee siellä ehkä vielä olemaan mutta siinäpä se. Jos tuo meidän kenttä oli jo hiukan pehmennyt, niin voi hyvää päivää, missä kunnossa tämä evakko kenttä oli. Jos ajattelit kääntyä vähänkään kovemmassa vauhdissa oli valmistauduttava ottamaan kädellä maasta tukea, koska nurmen (lue: mudan) palanen irtoaa jalan alta, vieden jalan mukanaan.
Erittäin palkitsevaa kun olet ensin juossut toisen kiinni kentällä ja sitten toisen pysähtyessä liut mahallaan siitä ohi, toisen jatkaessa toiseen suuntaan. :D

Adduista tässä vaiheessa jo pahimmat mudat pesty pois
No onneksi nämä jutut osaa ottaa huumorilla. Enemmän tulee siis naurettua kuin kiroiltua.
Jalka kesti kuitenkin koko treenin, pienestä kiristymisestä huolimatta, mikä oli tärkeintä. Tänään jos jalka olisi taas hiukan parempi niin lauantain pelissä voisi jo toivoa että kiritystäkään ei ilmestyisi.

Mutarajasta päätellen ei ole pelkästään tullut liideltyä nurmenpinnalla
Naapurit varmasti vihaavat mua...
Olen nimittäin luukuttanut musiikkia, suht kovalla koko viikon, näihin aikoihin kun olen töistä kotiutunut. Joskus oma hyvinvointi tarkoittaa jonkun muun pientä `kärsimystä`, joten koittakoot vaan kestää, mä tuijottelen omaan napaani.
Elätän kyllä toivetta siitä että pitävät mun musiikkia parempana kuin jotain räpin luukutusta. Seinän läpi kuunneltuna rokki kuulostaa varmasti kivemmalta kuin räp, koska kuulee muutakin kuin basson jytinän, tai ainakin näin uskon. Kaikkihan tietää että musiikki kuulostaa parhaalta seinän läpi kuuneltuna, joten teen oikeastaan naapureille palveluksen. ;)
Jos asut siis rivitalossa tai kerrostalossa niin kuin minä, niin yhdy perjantain kunniaksi naapurihäirikköihin.
Tällä kappaleella onnistut varmasti.
http://www.youtube.com/watch?v=B-nMJV__PKM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...