keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kompressiosukkien tilaamista ja arvontaa

Ollaan tässä lähiaikoina ottamassa meidän firmaan kompressiotuotteita myyntiin ja nyt tarjoankin kaikille, jotka blogiani viitsivät lukea, mahdollisuuden ennakkotilaamiseen.
Tuotteet lähtevät tilaukseen n. about kuunvaihteessa, joten tämän ja ensi viikon aikana pitäisi halukkaiden ilmottautua. Nyt kaikille herää pari kysymystä, joihin vastaan heti tässä nyt.

Mitä hyödyt jos nyt tätä kautta tilaat?
Et joudu maksamaan postikuluja vaan ainoastaan tuotteen hinnan + että saat ennakkotilaajan alennuksen.

Millä hinnalla tuotteet sitten irtoavat?
Hinnat ovat tuotekohtaisia, mutta ennakkotilaaja voi laskea ovh hinnasta pois ainakin sellaisen 3-4euroa + sitten vielä ilmainen postitus.

Mitkä ovat tuotteet ja niiden ovh hinnat?
Tuotteet ovat Zeropointin tuotteita ja nyt ennakkoontilatessa voit valita minkä tuotteen tahansa, josta sitten lasken tarjoushinnan. zp.fi:stä voit käydä tuotteita vakoilemassa.

Miten homma sitten muuten toimii?
Tilaus lähtee siis kuunvaihteessa ja sitten kun tuotteet saapuvat minulle, pistän ne heti miten tulemaan sinulle, laskun kera.
Ei siis mitään maksuja ennakkoon ja paketti tulee ilmaiseksi kirjeenä ihan kotiin asti.
Postihan kulkee tilausekn laiton jälkeen suht vikkelästi kunhan vain maahantuojalata tuotteita löytyy, joten pitkää odotusta ei pitäisi tulla.

Jos en vastannut kaikkiin kysymyksiisi niin vastaan kyllä kysyttäessä ja muutenkin annan mielellään lisätietoa asiasta.
Kaikki tuotteet, kokotiedot ja tarkemmat yksityiskohdat tuotteista löytyy zp.fi.
Itse uskallan suositella tuotteita lämpimästi. Etenkin näin syksyllä sukat ajavat kompression etujen lisäksi myös pitkien sukkien tuoman lämpöedun. Kerrospukeutumiseen talvella ja syksyllä ihan must have thing. :)
zp.fi

Jos tilaajia löytyy tarpeeksi niin laitan yhdet Säärystimet (calf:it) myös arvontaa. Joko kaikkien tilaajien kesken tai sitten Blogini jäsenten kesken, riippuen tilaajien määrästä.
Kuunvaihteessa kannattaa siis olla blogin jäsen ja vielä enemmän tilauksessa mukana. :)

Zeropointin sukissa löytyy kolmea eri kompressiovahvuutta, eli jokainen löytää varmasti omaan käyttöön sen parhaan vaihtoehdon. Vaihtoehtoja on töihin ja pidemmän ajan pidosta tarkoitetuista lyhyeen palauttavaan pitoon tarkoitettuihin.
Lisäksi löytyy säärytimiä, leggingsejä ja tukia, joten valikoima on mukavan laaja.

Tilaukseen liittyvät kysymykset voi laittaa suoraan kommenttiosioon tai sitten suoraan sivussa näkyvään sähköpostiin.

2 kommenttia:

 1. Olipa hyvä idea liittää blogiin tilaus näistä sukista. Täällä yksi lukija suosittelee ko. sukkia kyllä lämpimästi :).

  Itselläni ei nyt ole tarvetta, mutta et lienee pistä pahaksesi, jos markkinoin postaustasi omassa blogissani http://wannabejuoksija.blogspot.fi/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin että ihmisillä voisi olla hyvinkin näin syksyllä tarvetta moisille.
   Ei haittaa ollenkaan, joten mainosta vaan. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...