maanantai 24. syyskuuta 2012

Kevyen viikon jutut

Viime viikko meni siis kevyissä merkeissä ja eniten tulikin jännitettyä sitä saanko takareiden siihen kuntoon että pystyn sillä lauantaina pelaamaan.
Salitreeneistä pidetään vähän taukoa eli tehdään jos siltä tuntuu. Tällä varmistetaan, että kun 3viikon päästä ruvetaan käymään sitä tekemässä vähän tiuhempaan, niin sitä motivaatiota siihen hommaan sitten kanssa löytyis.
Viime viikolla tein ainoastaan yhden kuntopiirin kotona ja sitten toisen kuntopiirin joukkueen kanssa. Muuten on menty ihan täysin joukkueen treenien mukaan.

Viikko ollut niin kevyt, ettei ole edes treenipäiväkirjaa muistanut täyttää
Tiistain treeneissä jouduin jäämään tunnin jälkeen sivuun. Muut aloittivat kova tempoiset pelit ja mä rupesin hölkkäämään kenttää ympäri ja sen päälle jumppaa sekä venyttelyä jaloille. Torstaina pystyin jo vetelemään koko treenin vaikka vähän kiristikin. Selaista mudassa juoksua oli tuo päivä että jalat olivat ihan kunnolla hapoilla sen jälkeen. Perjantaina kiristi taas vähän enemmän, mutta pystyin tekemään koko treenin, koska valmistavat treenit on suht kevyitä, lyhyitä spurtteja lukuunottamatta.
Lauantain pelissä jalat tuntui juuri siltä kuin mudassa möyrityn viikon jälkeen voi kuvitellakkin tuntuvan, eli terävyyttä ei tuntunut löytyvän. Vähän kuitenkin tein ekstra kiusaamista jaloille alkuverryttelyssä ja sain niihin lopulta ihan hyvän fiiliksen.
Pelissä ehdin sinkoilla 80minuuttia ennen kuin molemmat pohkeet rupesivat kramppailemaan. Jouduinkin sitten niiden takia liputtamaan itseni vaihtoon. Jos olisi kramppaillut pari minuuttia myöhemmin niin olisi pitänyt pelata viimeiset 10min väkisin, kramppailevilla jaloilla, koska viimeinen vaihto olisi tehty ja olisin ilman kramppejani jäänyt siinä vaiheessa vielä kentälle.
Jalat olivat ihan hyvät, eivät tosin mahtavat, mutta väsyivät kyllä normaalia nopeammin ja lopuksi siis kramppasivat.
Lauantai iltana jalat tosi kipeät. Sunnuntaina aivan törkeän jumissa, etenkin ne takareidet. Sunnuntain venyttely näyttäisi kuitenkin jo vaikuttavan sillä jalat on jo paremmat. Tänään kun vähän jumppaa ja venyttää niin huomenna ovat varmaan jo ihan ok. :)

Näin simppelin viikon sai pienellä muistelulla kirjattua näin jälkikäteenkin

Kevyt viikko näyttää listattuna tältä:

Ma: Kuntopiiri
Vakoile tarkemmin täältä
Ti: Joukkueen treenit
sisälsivät kuntopiirin 3x20. Kyljet, vatsat, selät, punnerrus ja jalkaliike
Ke: Lepo
To: Joukkueen treenit
Pe: Joukkueen treenit
La: Peli
80minuuttia peliaikaa
Su: Lepo

Sunnuntaina piti mennä ottamaan vähän kuvakollaasia leikkipuistossa toteutettavasti kuntopiiristä, mutta koko sunnuntain jatkunut reilu sade, kirjaimellisesti vesitti nämä puuhat.
Tällä viikolla koitan kuitenkin tuon saada tehtyä, koska eihän nyt koko viikko voi olla näin märkää.

Pistin myöskin paperit menemään jos sitä vaikka pääsisi vielä vähän kouluttamaan itseään. Jätetään kuitenkin vielä sanomatta että mitä ja minne. Jos onnistaa niin sitten kyllä kuulette pikimmiten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...