torstai 13. syyskuuta 2012

Hierontaa

Aijai kun oli mukava olla hierontapöydän ääressä vaihteeksi hoidettava eikä hoitajana. Alaselkä on hiukan osoittanut mieltään viime aikoina, johtuen varmaankin pehmenneistä kentistä joilla tulee nyt syksyllä pelailtua.
Alaselässä oli hiukan arkuuttaa, keskiselkä on tiukka ja oikealapa myös hiukan. Kaikki paitsi tuo lapa oli jo tiedossa sillä keskiselän jäykkyyskin on jo vanha vitsi. Se ei oireile, mutta on silti melkoinen rautakanki.
Hyvältä käsittely siltikkin tuntui ja ajattelinkin ensi viikolla ottaa vielä yhden ajan tähän päälle entiseltä luokkakaverilta, pieni hierontasarja kun on paljon parempi kuin yksittäinen käynti.

Salilla en tehnyt mitään hieronnan takia joten joukkueentreenit on tämän päivän ainut ohjelma. Eilen kuitenkin tein salilla hiukan vatsoja, ojentaja/lapa/olkapääliikettä ja ihmettelin sitä etten osaa nostaa kättä edes `oikein` ylös.
Oon aina luullut että olkapäät on rakenteellisesti sellaiset että liikeradat on huonot, mutta eilen meidän fyssari totesi että normaalit on, teet noston vaan vähän hölmösti. Pari ohjetta ja avustavat sormet hartianseudulle ja avot, käsi nousi oikein ylös. Sitten sormet pois ja käsi nousi taas väärin. :)
Käsi nousee siis ilman sormiakin ylös mutta hartia jännittyy, mitä ei pitäisi tapahtua jos ihan tarkkoja ollaan. Rintaranka on ensimäinen paikka mikä ottaa käden nostossa vastaan, ei olkanivelet niin kuin olen kuvitellut. Rintarankaa ja keskiselkää pitäisi siis vähän treenata,venyttää, jumpata ja aukoa. Piru kun vaan muistais.
Kokeilin lisäksi lohikäärmelippua eli Dragon flag:iä. Kroppa ensi täysin ylös suoraksi sieltä suorana laskeutumista alaspäin. Koitan pysähtyä, en pysty ja matka jatkuu tasaisen hitaasti penkkiin asti. Kolme kertaa kokeilin ja aina meni vähän paremmin, mutta en pystynyt kuitenkaan pysähtymään tuohon, vaan livuin aina tasaisen hitaasti `hartiaseisonnasta` maahan asti. 

Olen miettinyt tällä viikolla, viitsisikö sitä heittäytyä turhamaiseksi ja mittauttaa kauden jälkeen itsensä. Siihen kun lisäisi ilman paitaa kuvan niin olisi talven treenailujen jälkeen jotain mihin ihan suoraan verrata. En tiedä kyllä vielä rupeanko tähän operaatioon sillä ne mitat ei ole itselle tärkeitä. Kuva kertoisi kyllä paljon, mutta onko se liian `rohkeaa` tänne on se kysymys.?
No katsotaan mitä syksy ja tuleva kuukausi tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...