sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuivaa menoa

Taas on viikko takana koska tämä päivä on täysi lepo. Eilen tuli uurastettua pelissä täydet 90minuuttia ja takareidet olivat ihan loppu jo 45min jälkeen. Kiitos pehmeän kentän ja unohtuneen nestetankkauksen. Jalat olivat jo valmiiksi sellaiset että en saanut niitä alkulämmössä `teräviksi` vaikka kuinka koitin. Puoliajalla tuntui jo siltä että oikea takareisi voisi alkaa krampata. Onneksi toinen puoliaika oli hiukan ekaa kevyempi joten mitään oireita ei tullut. Silti jalat etenkin takareidet ihan loppu vaikka en ihan hirveästi edes juossut normaaliin verrattuna.
Eilen illalla sitten tajusin että olen sen verran kuivassa kunnossa että ei ollut mikään ihme että jalat vähän meinasi oireilla. Vähän unohtui nestetankkaus siis perjantaina.

Tämä viikko on mennyt suht samalla kaavalla kuin edellinenkin eli alkuviikosta hiukan kevyitä salitreenejä ja sitten torstaista eteenpäin pelkkiä futis juttuja. Futis jutut ovat vaan reilusti normaalia raskaampia, koska kenttä on pehmeä, joten jalat on mukavasti aina hapoilla kun puolitoistatuntia siellä möyrii ja juoksee.

Listattuna viikko näyttää tältä:

Ma: Sali
rinta hauis olkapäät x2 9.5kg, ojentaja 2x15 8.0kg, ylätalja 2x12, kulmasoutu 1x15 9.5kg käsipainoilla, kulmapenkki 1x15 9.5kg käsipainoilla, lava+takaolkapääliike taljassa 2x15
Ti: Sali + Juoukkueen treenit
rinta vinopenkki hauis olkapäät 9.5kg, ojentaja 8.0kg, ylätalja 1x12
Joukkueen treenit jossa kuntopiiriä: 3x20 kyljet, vatsat, selät, punnerrus ja jalkaliike
Ke: Sali
vatsat, saksaus, pyöritys, fillari, pilates, selkäpenkki, lapaliike 2x10 5.0kg, dragonflag x3, kierrot 1x50 8.0kg, soutu
To: Joukkueen treenit
Pe: Joukkueen treenit
La: Peli
90minuuttia

Jos jollekkin uudemmalle lukijalle ei nuo keskiviikon jutut meinaa aueta, niin suosittelen lunttaamista täältä --> vatsalihastreeni kuvien muodossa

Kevyitä yläkropan salijuttuja siis + yksi keskiropan salitreeni, johon yhdistin yhden lapaliikkeen jota fyssari suositteli tuon maanantain taljassa tehtävän tilalle. Parempi oli joten jätän tuon taljan pois.
Lisäksi tiistaisin tehdään aina juokkueen kanssa 3kierosta kuntopiiriä, joten sielläkin tulee hiukan keskikroppaa. 80punnerrusta, 80 vatsaa, 80selkää, 80 kylkeä ja 80jalkaliikettä. Itse vaihtelen jokaiselle kierrokselle liikkeitä, jotta saan monipuolisemmin liikkeet osumaan.
Hyvä viikko, koska joukkueen treeneissä on ollut taas kivaa, enkä ole ollut turhautunut omaan tekemiseen. Jalat vaan vetelivät itseään perjantaina ja lauantaina melko jumiin.
Kolme viikkoa olisi kautta vielä jäljellä joten nyt on nauttimisen paikka, koska sitten koittaa tauko futiksesta ja sitten vielä siihen päälle talven pitkä lumessa ja pakkasessa toteutettava harjoituskausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...