keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kaksoisleukoja

Kivasti napsahteli leuat tänään tangon päälle, vähän kevyempien päivien jälkeen. Viikonloppuhan meni levätessä, jonka jälkeen maanantaina tunnin kahvakuula ja taas tiistaina levättiin.
Suht hyvin on siis kroppaa palauteltu joten pitihän se kroppa tankoa kohti liikkuakkin.

Tänään ohjelmassa oli siis yläkropantreenausta.
Hommahan alkaa aina käsipainojen heiluttelulla eli hauis, ojentaja, rintalihakset ja olkapäät 2x. Penkissä 2x6 50kg, 1x4 60kg. Leuat vastaote 2x5,  k 1käden kulmasoutua 20kg kahvakuulalla 2x10, Etutaljaa 2x12, Dippiä 2x6, Ylätalja 1x10, Leuat vastaote 1x5, 1x max. 5min soutua.

Porukka työntelee innoissaan salilla penkkiä, mutta kyllä sitä itse vaan jotenkin innostuu eniten tuosta leukojen vetämisestä. Normi vitosen sarjoja kahteen osaan jaettuna ja loppuun sitten toistomaksimi. Vitoset meni todella mukavasti ja tein viimeisen vedon niin että roikuin hetken aikaa kädet suorina paikallaan ennen vetoa. Viimeisessä maksimissa meni tällä kertaa 9 puhdasta joten kaikissa leuka löysi tiensä tangon päälle asti.
Ajattelin että kuun loppupuolella vaihdan puolet leukojen sarjoista lisäpainollisiin. Eli keskellä treeniä 2 sarjaa painoilla ja loppuun 2 ilman lisäpainoja. Ennen joulun ruokatankkausta ;) sitten kokeilen niin toistomaksimit kuin myös lisäpainomaksimit, molemmista otteista.

Alkuviikon treenit meni siis vähän erilailla suunnitellusta, koska kahvakuula ryhmän ohjaus sekä koulu ja työkiireet pistivät kalenteria uusiksi. Loppuviikon koitan mennä mahd ohjelman mukaan vaikka perjantain kovempana aerobisena toimiva kaukalopallo on vielä vähän kysymysmerkki. Se korvataan juoksemisella jos töistä en pelaamaan ehdi.

Huomenna kuitenkin täysin ohjelman mukaisesti jalkapäivä salilla ja vähän samallalailla olisi tarkoitus jalkoja treenailla kun viikko sitten. Suht raskaita pumppailuja ja ainakin mavea hinaan taas vähän ylöspäin. Siitäkin ajattelin jonkinlaisen tuloksen saada ennen joulua paperille, että voi mahdollista kehitystä seurailla.
Nyt menen etsimään harjoituspäiväkirjani, jota ei ole sitten kesän muuton jälkeen näkynyt. Vähän jäi paitsioon silloin mutta nyt painojen ja toistojen kanssa pelatessa sille olisi kyllä taas tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...