maanantai 11. marraskuuta 2013

No tulipahan käytyä

Ennen tämän viikon asioita, kirjataan hiukan viime viikon juttuja ylös.

Ma: Kahvakuula ohjaus 60min
Ti: Lepo
Ke: Yläkropan sali
To: Jalkojen sali
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: 70min sauvakävely, haastava maasto. 60min kevyttä pallottelua

Ei siis nyt ihan suunnitelmien mukainen viikko, koska lepoja oli 3päivänä yhden sijaan. Ei kuitenkaan mikään katastrofi viikko ja positiivisena voisi todeta että kaikille ylimääräisille levoilla oli suht hyvä (teko)syy.. :)

Tänään koulussa tuli lilluttua altaassa, koska ohjelmassa oli vesijumpaa niin ohjaajana kuin tekijänäkin, joten kevyttä liikuntaa tuli melkein 2tunnin edestä jo koulussa.
Kroppa on ollut vähän rasittunut salitreenaamisesta ja erilaiset nykimiset eli elohiiret ovat melkein joka päiväistä jossain osassa kehoa vuorollaan. Vähän hermotus käy siis kierroksilla ja kroppa ei ole ihan palautuneessa tilassa. Kuten sen ei tässä vaiheessa missään nimessä tarvitsekkaan olla.
Tänään ei ollut mitenkään hirveää fiilistä mennä salille vaikka oli jalka treenin vuoro. Menin kuitenkin ja tein vähän kevyemmän setin pituuden puolesta. Lämpät, prässit, kyykyt ja hiptrustit sekä loppuverkat päälle.
Tosi simppeli treeni siis mutta ajaa varmasti ihan kivasti asian tässä tilanteessa, koska kuitenkin prässit ja kyykkyt tuli tehtyä ihan ohjelman mukaan. Ne on kuitenkin maanantain pääliikkeet.
Huomenna olisi ohjelmassa vähän lisää altaassa lillumista jonka jälkeen salilla olisi keskikropan vuoro.

Kuten sivupalkin insta kohdasta voi havaita niin @polkujenkuluttaja on tänään hakenut uuden puhelimensa. Sen verran vanha Samsung poltti hermoja että uudelle puhelimelle oli tarvetta. Samsung oli puhelimena hyvä, koska ei mennyt rikkikään vaikka vasarana olisi käyttänyt, mutta älypuhelimena se ei kyllä toiminut.
Nyt yhteyksistä pitää huolta Lg Nexus4. Jos ne instan kuvatkin olisivat tästä lähtien vähän parempi laatuisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...